17.4.10

Κώστας Θέος για « Ζούγκλα – VETO » - Προβάλλεις συκοφαντίες και ψεύδη

Ο Προϊστάμενος του Γραφείου Προγραμματισμού και Στρατηγικής στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, Κώστας Θέος, σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας VETO, ως συνέχεια των τηλεοπτικών εκπομπών του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση στην οποία αναφέρεται το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας VETO. Αρνούμαι ευθέως και κατηγορηματικά τις συκοφαντίες και τα προφανή ψεύδη τα οποία αναφέρονται ή υπονοούνται για το πρόσωπό μου και κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας μου αποδίδονται από το δημοσίευμα καθώς και από τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, στην εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.
Σημειώνω ότι προ ημερών επικοινώνησε μαζί μου συνεργάτης του κ. Τριανταφυλλόπουλου, από τον οποίον ενημερώθηκα για πρώτη φορά για την υπόθεση, και στον οποίον έδωσα πλήρεις και σαφείς απαντήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν δημοσιοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εκπομπής, παρά μόνο ελλιπώς και αποσπασματικά στην εφημερίδα “VETO”.
Κατόπιν των ανωτέρω, σας ενημερώνω ότι έχω ήδη αναθέσει στο δικηγόρο μου να προβεί σε όλες εκείνες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου εναντίον όλων εκείνων που επιχειρούν να με εμπλέξουν στην εν λόγω υπόθεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου