28.4.10

Ρίχνει ….μαύρη πέτρα στην Ελλάδα το κρουαζιερόπλοιο Zenith – Ρωτήστε το ΠΑΜΕ γιατί !!!

Την επικείμενη διακοπή των διαδρομών στην Ελλάδα του κρουαζιερόπλοιου «Zenith», με σημαία Μάλτας, ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, μετά την ένταση που δημιουργήθηκαν προχθές στο Λιμάνι Πειραιά εξαιτίας της απεργίας της ΠΝΟ και είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να επιβιβαστούν ισπανοί τουρίστες στο πλοίο.
Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία της Αθήνας πριν επιβιβασθούν το πρωί της Τρίτης στο κρουαζιερόπλοιο για να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους. Ωστόσο, το γεγονός της ταλαιπωρίας αυτής φαίνεται ότι οδηγεί το ισπανικό τουριστικό πρακτορείο που διαχειρίζεται το πλοίο να αποκλείσει την χώρα μας από μελλοντικές επισκέψεις του.
Οι ναυτεργάτες, κυρίως μέλη τυο ΠΑΜΕ, είχαν αποκλείσει τις εισόδους του λιμανιού του Πειραιά, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό την κυβερνητική απόφαση για άρση του καμποτάζ στη κρουαζιέρα. Ωστόσο με την κινητοποίησή τους μάλλον πέτυχαν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, αφού η έξοδος του «Zenith» από την Ελλάδα θα σημάνει απώλειες εσόδων ύψους 10 εκατ. ευρώ για την ελληνική οικονομία και δημιουργία περίπου 400 νέων ανέργων σε τουριστικά επαγγέλματα...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου