20.5.10

Ξεκίνησε το "Σούπερ Ράλι 2010"

Ξεκίνησε και επίσημα σήμερα στην Πάτρα το πανευρωπαϊκό «Σουπερ Ράλι 2010», που αποτελεί την ετήσια συνάντηση οδηγών μοτοσικλέτας, πολύ γνωστής εταιρίας.
Μέχρι σήμερα το απόγευμα είχαν φθάσει στην Πάτρα περίπου 6.000 μοτοσικλετιστές από χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι μάλιστα κάνουν εμφανή την παρουσία τους στους δρόμους της πόλης, με τις εντυπωσιακές αλλά και θορυβώδεις μηχανές τους.
Επίκεντρο των εκδηλώσεων είναι η πλαζ του ΕΟΤ, όπου θα πραγματοποιηθούν υπαίθριες συναυλίες. Το πρωί του Σαββάτου περίπου 2.500 μοτοσικλετιστές θα επιχειρήσουν να περάσουν την γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, με σκοπό να καταρρίψουν τον ρεκόρ Γκίνες για ταυτόχρονη διάλυση γέφυρας. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου υπαίθριος διαγωνισμός, για την ανάδειξη της καλύτερης μοτοσικλέτας.
Σε δηλώσεις που έκανε ο νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος για το «Σούπερ Ράλι 2010» τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύ φιλόδοξη διοργάνωση, ενώ πρόσθεσε ότι συμβάλει στην ανάδειξη της Πάτρας ως κομβικό σημείο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και δίνει τουριστική και οικονομική ώθηση στην περιοχή. Επίσης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν φεύγοντας μαζί με τις μηχανές τους, τις καλύτερες εντυπώσεις.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος της Πατρέων Ανδρέας Φούρας δήλωσε ότι πρόκειται για μία προσπάθεια να στηριχθεί η τοπική οικονομία και να λάβει η Πάτρα χαρακτηριστικά πόλης αναγνωρίσιμης στους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Ακόμη εξέφρασε την ικανοποίηση του, γιατί επιχειρήσεις της Πάτρας έχουν ήδη αυξημένη κίνηση, λόγω της παρουσίας των μοτοσικλετιστών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου