31.5.10

Το 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ελεύθερης Κατάδυσης στην Καλαμάτα 7 - 20 Ιουνίου

Συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας και ο Πρόεδρος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ελεύθερης Κατάδυσης AIDA International, Σταύρος Καστρινάκης, στην οποία παρουσιάστηκε το Αγωνιστικό Πρόγραμμα και οι παράλληλες εκδηλώσεις του 3ου Παγκόσμιου Κυπέλλου Ελεύθερης Κατάδυσης, 3rd Mediterranean Freediving World Cup και προβλήθηκαν πλάνα αγωνιστικής ελεύθερης κατάδυσης.
Ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με το Freediving Club Greece και υπό την Αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ελεύθερης Κατάδυσης AIDA International, θα φιλοξενήσει το 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ελεύθερης Κατάδυσης,….
γεγονός που θα φέρει στην πόλη μας 60 σημαντικούς αθλητές από 21 διαφορετικές χώρες, με τους συνοδούς τους και εκατοντάδες επισκέπτες.
Ο κος Νίκας τόνισε ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά για την αναβάθμιση και περαιτέρω εξέλιξη της τουριστικής εικόνας της πόλης της Καλαμάτας και η προοπτική ανάπτυξης του καταδυτικού τουρισμού στην Καλαμάτα θα επιφέρει πολλαπλά οικονομικά και άλλα οφέλη για την ευρύτερη περιοχή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου