20.5.10

516 προσλήψεις σε δασικές υπηρεσίες

Συνολικά 516 θέσεις αναμένεται να καλυφθούν με συμβάσεις εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών για τις ειδικότητες εργατών και δασολόγων, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις περιφερειακές δασικές υπηρεσίες, τα δασαρχεία και τα εκτροφεία θηραμάτων, τα εργοστάσια ξύλου κ.ά., καθώς και τα επιχειρησιακά κέντρα του Πυροσβεστικού Σώματος της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Συντονιστικού Κέντρου Δασοπροστασίας.
Την επόμενη εβδομάδα το υπουργείο Περιβάλλοντος θα ανακοινώσει …. την οριστική κατανομή των θέσεων ανά περιοχή και τον ακριβή αριθμό για τις ειδικότητες που επιθυμεί να καλυφθούν και θα προχωρήσει στην έκδοση των προκηρύξεων, όπου θα ορίζεται και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων.
250 εργάτες για τα δάση
Μέσα στον Ιούνιο θα αναλάβουν καθήκοντα 250 εργάτες στο πλαίσιο της δασικής προστασίας, βάσει προκήρυξης του υπουργείου Περιβάλλοντος που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί εντός των ημερών και έχει ήδη λάβει έγκριση από το οικονομικό επιτελείο. Πρόκειται για εργάτες δασών, οι οποίοι θα απασχοληθούν για χρονικό διάστημα τριών μηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου