6.5.10

Δήλωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Χανίων της ΝΔ – Η διαγραφή της Ντόρας είναι …ακρωτηριασμός της παράταξης στην Κρήτη

Από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χανίων της ΝΔ, Γιώργο Βουρβαχη υπήρξε αργά απόψε η πρώτη αντίδραση στα Χανιά μετά και την διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη από την ΝΔ. Ο κ. Βουρβαχης κλήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης να σχολιάσει τις εξελίξεις που δρομολογούνται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μίλησε για την πολιτική συνέπεια της κ. Μπακογιάννη….. «H κ. Μπακογιάννη, με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας πολιτικής, όπως έχει κάνει πάντα μέχρι σήμερα και όπως πολλές φορές είχε δηλώσει, στην ψηφοφορία στην Βουλή ψήφισε υπέρ του νομοσχεδίου. Ψήφισε ναι. Θεωρώ ότι ήταν μια πράξη γενναιότητας. Θεωρώ ότι έπραξε το πολιτικό της καθήκον. Και πάνω από όλα έβαλε το συμφέρον της Ελλάδος και των Ελλήνων»
Ο κ Βουρβαχης απάντησε στο ερώτημα τι σημαίνει για τη ΝΔ σε τοπικό επίπεδο η διαγραφή της κ. Μπακογιαννη.
«Αυτό όπως καταλαβαίνετε σημαίνει ακρωτηριασμός ενός πολύ μεγάλου τμήματος της ΝΔ και ειδικότερα στην Κρήτη. Καταλαβαίνετε, λοιπόν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις. Θεωρώ ότι θα υπάρξουν εξελίξεις. Πραγματικά υπάρχει ακρωτηριασμός της παράταξης στην Κρήτη και βεβαίως δεν ξέρω τι θα βγάλουν αυτές οι εξελίξεις».
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων είπε ότι οι απόψεις του είναι προσωπικές, επεσήμανε ότι είναι επί σειρά ετών μέλος της ΝΔ και από το 1994 πρόεδρος της ΝΟΔΕ και πρόσθεσε πως τα όσα είπε, δεν σημαίνουν ότι ο ίδιος έχει παύσει να είναι ΝΔ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου