11.5.10

Διαρρήκτες «κτύπησαν » το σπίτι του Βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου

Λαχτάρισε το βράδυ της Δευτέρας η οικογένεια του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου.
Λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ και ενώ η σύζυγος παρακολουθούσε μαζί με το παιδί τους την τηλεοπτική εμφάνιση του βουλευτή στην εκπομπή του Γιάννη Πολίτη στη ΝΕΤ, άκουσε περίεργους θορύβους προ την πλευρά που βρίσκονταν το λεβιτοστάσιο. Η γυναίκα κατευθύνθηκε εκεί και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με... διαρρήκτη, που επιχειρούσε να εισβάλει στο σπίτι. Αμέσως έβαλε τις φωνές, φωνάζοντας «βοήθεια!», γεγονός που φαίνεται ότι τρόμαξε τον επίδοξο διαρρήκτη, που αμέσως τράπηκε σε φυγή…..
Λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που αναζητούν τον δράστη. Μπορεί βέβαια ο τελευταίος να μην κατάφερε να κλέψει τίποτα, ωστόσο μια τρομάρα την χάρισε στην οικογένεια του βουλευτή αλλά και στον ίδιο, που λόγω βουλευτικών υποχρεώσεων βρίσκονταν στην Αθήνα.
Οι αρχές εξετάζουν αν ο δράστης γνώριζε ότι το σπίτι ανήκει στον βουλευτή και καταρχήν συγκλίνουν σε αυτό το συμπέρασμα, λαμβάνοντας υπόψη ότι προσπάθησε να «χτυπήσει» την ώρα που ο κ. Βελόπουλος ήταν στον τηλεοπτικό αέρα και άρα έλειπε από την οικία του στην Θεσσαλονίκη...
star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου