22.5.10

Κλειστά σήμερα τα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία θα προχωρήσουν σήμερα ημέρα διεξαγωγής του τελικού του Champions League, τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε.
Κλειστά αύριο τα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ Οι πράκτορες εξήγγειλαν, επίσης, τη διεξαγωγή 48ωρων απεργιών κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου, οπότε και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος και η έξοδος τόσο στα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όσο και στα δύο μηχανογραφικά κέντρα, τα κέντρα διανομής υλικού και τα τυπογραφεία που εξυπηρετούν την εταιρεία.
Τα μέλη της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ζητούν:…
- Την αύξηση στο 80% των διανεμόμενων κερδών στους παίκτες, με στόχο να διαλυθεί από τον ανταγωνισμό κάθε παράνομο κύκλωμα
- Ποσοστιαία προμήθεια 12% σε όλα τα παιχνίδια, για να αναπληρωθούν οι απώλειες του εισοδήματος λόγω της οικονομικής κρίσης, της διάλυσης του «Πάμε Στοίχημα» και της ληστρικής φορολογίας.
- Να μην προχωρήσει η κατάργηση του Μοναδικού Συντελεστή Καθαρού Κέρδους και η επιβολή Βιβλίων Εσόδων-Εξόδων
- Να κατοχυρωθεί το νομοθετικό καθεστώς οργάνωσης και λειτουργίας των Τυχερών Παιχνιδιών στην Ελλάδα
- Να εφαρμοστεί η σύμβαση της ΟΠΑΠ με το ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με την οποία η ΟΠΑΠ έχει το δικαίωμα πρώτης και αποκλειστικής επιλογής για κάθε νέο παιχνίδι.
«Εμείς λειτουργούμε και χωρίς την ΟΠΑΠ. Η ΟΠΑΠ διαλύεται χωρίς εμάς» καταλήγει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου