31.5.10

Συλλήψεις γνωστών μοντέλων για πορνεία

Μοντέλα γνωστά στις χώρες τους ή πρωταγωνίστριες σε αισθησιακές ταινίες είναι πολλές από τις εντυπωσιακές γυναίκες που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να κρατήσουν ερωτική συντροφιά στους απαιτητικούς πελάτες που τις επιλέγουν μέσω σελίδων στο διαδίκτυο.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Γαλλίδας πρωταγωνίστριας δεκάδων ερωτικών ταινιών - σε πολλές από τις οποίες είχε συμπρωταγωνιστή τον παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου Ιαν Σκοτ -που είχε έρθει στην Ελλάδα για να εμφανιστεί σε ερωτικό φεστιβάλ και παράλληλα είχε κλείσει και μερικά ραντεβού ερωτικά ραντεβού.
Οι διαχειριστές των σελίδων αποτελούν μυστήριο, όπως ο περιβόητος Τσέχος με το κωδικό όνομα Μόνικα. Οι κοπέλες δεν τους έχουν δει ποτέ. Δεν έχουν μιλήσει μαζί τους. Δεν γνωρίζουν καν τα ονόματά τους.
Μόνο τις τελευταίες ημέρες δύο εντυπωσιακές συνοδοί συνελήφθησαν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Στην πρώτη περίπτωση η 22χρονη από τη Λετονία ήθελε 250 ευρώ για δύο ώρες, ενώ 230 ευρώ για μια ώρα ήταν η ταρίφα της 25χρονης Τσέχας που συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και τον χρόνο που θέλει να περάσει με τη συνοδό του η τιμή ανεβαίνει. Αν κάποιος για παράδειγμα θέλει συντροφιά για ένα ολόκληρο διήμερο μπορεί να πληρώσει ακόμη και τα δέκα χιλιάδες ευρώ.
Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου