10.5.10

Αντώνης Σαμαράς - «Ας παίρναμε μέτρα εμείς κι ας μας ρίχνανε!..» - Δεν με απασχολεί πλέον η Ντόρα

Βολές κατά της Κυβέρνησης, αιχμές για Κ. Κώστα Καραμανλή και αναφορές στη Ντόρα Μπακογιάννη περιλαμβάνει η εφ όλης της ύλης συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα «Τα Νέα», λίγες ώρες πριν από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Χρακτηρίζει τα οικονομικά μέτρα φάρμακο χειρότερο από την αρρώστια, τονίζει οτι ο . Καραμανλής έπρεπε να είχε λάβει μέτρα «κι ας μας ρίχνανε» και λέει ότι δεν τον απασχολεί πλέον η κ. Μπακογιάννη
«Ας παίρναμε μέτρα εμείς κι ας μας ρίχνανε!..», αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς……αναγνωρίζοντας ότι τουλάχιστον από το περασμένο καλοκαίρι ήταν αναγκαίο ο Κώστας Καραμανλής να βάλει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα λιτότητας αντί να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές.
Ο κ. Σαμαράς καταλογίζει στην Ντόρα Μπακογιάννη «έμπρακτη αμφισβήτηση» της κομματικής ηγεσίας και διαμηνύει ότι δεν τον απασχολούν πλέον οι κινήσεις της και η ενδεχόμενη δημιουργία νέου κόμματος από την πλευρά της. Με προφανή στόχο να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, τονίζει με έμφαση ότι η πρώην υπουργός «επέλεξε μόνη της να βρεθεί εκτός Ν.Δ.».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπεραμύνεται της απόφασης της Ν.Δ. να καταψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία στήριξης της ελληνικής οικονομίας από Ε.Ε. και ΔΝΤ, σημειώνει ωστόσο,οτι θα σεβαστεί τη σύμβαση δανεισμού, τονίζοντας: «Το ελληνικό κράτος- όσο και αν διαφωνούμε μεταξύ μας- έχει και συνέχεια και συνέπεια. Αλλά προτεραιότητά μου είναι να βγούμε μιαν ώρα αρχύτερα από τον «μηχανισμό στήριξης με τις δικές μας δυνάμεις»
Ο κ. Σαμαράς προαναγγέλλει μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι με τις Εξεταστικές Επιτροπές, μεταξύ άλλων, «δεν αφήνει περιθώρια για συναίνεση».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου