19.5.10

Τα σκουπίδια αρχίζουν να «πνίγουν » την Καλαμάτα

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι .Αν η δημοτική αρχή είναι ανίκανη να διαχειριστεί το πρόβλημα ας το δηλώσει ευθαρσώς και δημόσια
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ είναι υπέρτατο αγαθό και δεν χωρά στα μικροκομματικά σας παιχνίδια
* Ειρωνεία – Αρχίζει αυριο επίσημα την λειτουργία της η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στην Μεσσηνία της Costa Navarino θα υποδεχθούμε τους πρώτους τουρίστες με σωρούς σκουπιδιών στην Μητρόπολη της Μεσσηνίας
Λόφους έχουν αρχίζει να σχηματίζουν τα σκουπίδια στους δρόμους της Καλαμάτας μετά την ενεργοποίηση των δικαστικών αποφάσεων για την απαγόρευση της απόθεσης απορριμμάτων στη χωματερή του Δήμου στην περιοχή της Μαραθόλακκας, που προχώρησαν από το περασμένο Σάββατο οι κάτοικοι των χωριών του Ταϋγέτου. Χθες συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο και κατά πλειοψηφία αποφάσισε την εγκατάσταση του δεματοποιητή απορριμμάτων σε οικόπεδο στο Ασπρόχωμα κοντά στη μονάδα βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων.
Η απόφαση προξένησε τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων του Ασπροχώματος, ενώ το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με ανακοίνωσή του καλεί τους επαγγελματίες που διατηρούν επιχειρήσεις στην περιοχή να καταφύγουν σε αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων.
Τα έργα αποκατάστασης 70 χωματερών σκουπιδιών στους 5 Νομούς της Περιφέρειας προκήρυξε η Γενική Γραμματεία Πελοποννήσου. Ο προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται σε 4,6 εκ. ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου