28.5.10

Αντώνης Σαμαράς – Έδειξε την πόρτα της εξόδου σε Ρουσσόπουλο – Βουλγαράκη

Με πολύ σκληρά λόγια και με ονόματα μίλησε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς όταν ρωτήθηκε για την σύσταση της επιτροπής αξιολόγησης για τις εκλογές.
Δημοσιογράφος: Όπως είχατε υποσχεθεί, ανακοινώσατε σήμερα την Επιτροπή Αξιολόγησης. Θέλετε να καθαρίσετε από το χθες τη Νέα Δημοκρατία, κύριε Πρόεδρε;
Α. Σαμαράς: Αν δεν το έχετε καταλάβει, εγώ έχω πάρει εντολή να χτίσω μια καινούργια Νέα Δημοκρατία. Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου.
Όποιος -το ξεκαθαρίζω- έχει βλάψει την Παράταξη, δεν θα είναι μαζί μας. Αλλά και δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ κανέναν να στοχοποιηθεί άδικα. Τίποτε άλλο.
Με αυτά τα λόγια ο κ. Σαμαράς δείχνει την πόρτα εξόδου στους κυρίους Βουλγαράκη και Ρουσόπουλο….
Σκληρή είναι η δήλωση απάντηση του πρώην υπουργού Θ. Ρουσόπουλου που αναφέρει πως ο κ. Σαμαράς “δεν σέβεται τις διαδικασίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη, και έχει εκδώσει ήδη τις αποφάσεις του” τονίζοντας πως εκείνος δεν ζήτησε “ποτέ και από κανέναν, ούτε από τον κ. Σαμαρά, να απολογηθεί για εμένα”.
Ο πρώην υπουργός αναφέρει πως θα κριθεί απ' τη Δικαιοσύνη και τους κομματικούς μηχανισμούς και κλείνει τη δήλωσή του λέγοντας:
“Θα το επιδιώξω μέχρι τέλους και θα δικαιωθώ πλήρως. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κύριε Σαμαρά, και εσείς αυτό το γνωρίζετε», συμπλήρωσε”.
Με έντονη ειρωνεία πρός το πρόσωπο του κ. Σαμαρά αντέδρασε ο κ. Αριστοτέλης Παυλίδης. Αναλυτικά όλη η δήλωση:
«Περιοδεύων στα Δωδεκάνησα (27-31 Μαΐου: Κως, Ρόδος, Κάρπαθος, Καστελόριζο), με πληροφόρησαν ότι ο επικεφαλής του «Ομίλου», παρά το γεγονός ότι δεν είμαι μέλος αυτού, αναφέρθηκε και μάλιστα εκνευρισμένος και στο πρόσωπό μου.
Επί της σημερινής "προκάτ" δήλωσής του, σημειώνω:
Το ποιος έβλαψε και συνεχίζει συστηματικά να βλάπτει ανεπανόρθωτα την παράταξη φαίνεται πως δεν το ‘χει πάρει ακόμη είδηση…
1. Αλλ’ έσσετ ήμαρ!...
2. Την εντολή της 29ης Νοεμβρίου 2009 μάλλον την παρανόησε. Πάντως δεν ήταν "χτίσιμο", αλλά απλώς "επισκευή". Η διαπίστωση, όμως, δυστυχώς είναι ότι προχωρεί με ρυθμό ταχύ στην "κατεδάφιση"
Καμμία αντίδραση μέχρι στιγμής από τον Γιώργο Βουλγαράκη.
newsit.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου