18.5.10

Καλαμάτα - Προσπάθειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος των σκουπιδιών

Από το Σάββατο σταμάτησε η εναπόθεση απορριμμάτων στη ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευθεί πολλά απορρίμματα σε διάφορα σημεία της πόλης.
Στο μεταξύ και ύστερα από συνεδριάσεις των σχετικών επιτροπών (Καταλληλότητας και Διαγωνισμού) η Δημαρχιακή Επιτροπή, χθες Δευτέρα 17/5, κατακύρωσε αποφάσεις των επιτροπών και ανέδειξε ως μειοδότη για την εγκατάσταση του δεματοποιητή τον ιδιοκτήτη 22 στρεμμάτων κ. Μανωλόπουλο Κωνσταντίνο, στον οποίο θα καταβάλλεται ενοίκιο 2.950 € το μήνα…..
Σήμερα Τρίτη 18/5 και ώρα 8.00 μ.μ. καλούνται σε συνεδρίαση οι Δήμαρχοι της Ενότητας της Επαρχίας Καλαμάτας για να συζητήσουν επί της αποφάσεως της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας αλλά και για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του δεματοποιητή.
Ακόμα το βράδυ συνέρχεται σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ το Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητήσει και να αποφασίσει θέματα σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Στη συνέλευση έχουν κληθεί και θα παρευρίσκονται και εκπρόσωποι των πολιτών που έχουν αποκλείσει τη ΧΑΔΑ στη ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου