28.5.10

Λέσβος: Επιβράβευση στις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ντόπιο λάδι

Το Ειδικό Σήμα Ποιότητας για την αποκλειστική χρήση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και παρθένου ελαιολάδου από τη Λέσβο απενεμήθη από τη Νομαρχία Λέσβου σε τέσσερα εστιατόρια και ένα ξενοδοχείο του νησιού.
Η χορήγηση του Ειδικού Σήματος Ποιότητας αποκλειστικής χρήσης εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και παρθένου ελαιολάδου για τα εστιατόρια, ταβέρνες και λοιπά καταστήματα μαζικής εστίασης του Νομού Λέσβου καθιερώθηκε το 2008 από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου, ύστερα από αιτήματα διαφόρων φορέων παραγωγών, καταναλωτών για την επιβράβευση των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν αποκλειστικά λεσβιακό εξαιρετικό παρθένο και παρθένο ελαιόλαδο….
Οι επιχειρήσεις, στις οποίες χορηγείται το Σήμα Ποιότητας, έχουν υποχρέωση να χρησιμοποιούν λεσβιακό εξαιρετικό παρθένο και παρθένο ελαιόλαδο για τη παρασκευή όλων των φαγητών του καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των τηγανητών.
Το Ειδικό Σήμα χορηγείται για δύο έτη από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου (Διεύθυνση Εμπορίου), ύστερα από αίτηση του ενδιαφερομένου και έλεγχο ειδικής επιτροπής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου