19.5.10

Συνεχίζονται οι Πανελλήνιες με Λογοτεχνία και Μαθηματικά κατεύθυνσης

Με τα μαθήματα της Λογοτεχνίας Κατεύθυνσης και των Μαθηματικών Κατεύθυνσης συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη, οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων.
Οι εξετάσεις άρχισαν στις 08:00 το πρωί. Υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 07.30 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.
Αύριο Πέμπτη 20 Μαΐου τα εξεταζόμενα μαθήματα … για τους μαθητές των Εσπερινών Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ είναι: Λατινικά (Θεωρητική Κατεύθυνση), Χημεία (Θετική Κατεύθυνση), Ηλεκτρολογία (Τεχνολογική Κατεύθυνση, κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής), Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση, κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).
Ως ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται η 18:30, οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.
Μέχρι στιγμής από το υπουργείο Παιδείας έχει ανακοινωθεί πως οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά παρά την 24ωρη απεργία που κήρυξε για αύριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Το μεσημέρι σήμερα ΟΛΜΕ και ΔΟΕ θα δώσουν συνέντευξη τύπου και θα ανακοινώσουν τι θα γίνει αύριο στις πανελλαδικές των εσπερινών σχολείων

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου