1.5.10

Αδελφός πυροβόλησε αδελφό .Μίλησαν τα όπλα στα Χανιά

Για προσωπικές διαφορές μίλησαν σήμερα το πρωί τα όπλα στα Χανιά.
Το περιστατικό συνέβη στις 7 παρά πέντε το πρωί, σε αυλή σπιτιού στην συνοικία Πασακάκι στα Χανιά. Δυο αδέλφια είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο και τότε " μίλησαν" τα όπλα.
Ο ένας από αυτούς, 37 ετών, έβγαλε το 45αρι περίστροφο που είχε μαζί του, πυροβόλησε 6 φορές από κοντινή απόσταση τον 36χρονο αδελφό του και τράπηκε σε φυγή.Το θύμα της επίθεσης έχοντας δεχτεί συνολικά 3 σφαίρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε ένα διαμπερές τραύμα στο δεξί πόδι, ένα διαμπερές στο αριστερό, καθώς και ένα διαμπερές τραύμα στο χέρι.
Νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία...
Αμέσως η αστυνομία άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Στις 11:30 το πρωί οι έρευνες απέδωσαν καρπούς,καθώς συνελήφθη σε ένα από τα σπίτια που διαθέτει στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.
Λίγο μετά οι αστυνομικοί βρήκαν σε κοντινό χωράφι με πυκνή βλάστηση και το όπλο της επίθεσης. Ο παρ' ολίγον αδελφοκτόνος ομολόγησε την πράξη του και με την κατηγορία της απόπειρας της ανθρωποκτονίας από πρόθεση θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η αστυνομία αποδίδει την επίθεση σε προσωπικές διαφορές που είχαν θύτης και θύμα.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου