10.5.10

"Είσαι παντρεμένος και θα πας στο Μουντιάλ;" Ευκαιρία για ….αταξιες !!

«Είσαι παντρεμένος και θα ταξιδέψεις στη Νότια Αφρική για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Αν ναι, τότε θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία σύντομη εξωσυζυγική σχέση». Αυτό είναι πάνω κάτω το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους πρακτορείο που ειδικεύεται στις... εξωσυζυγικές σχέσεις.
Το πρακτορείο που φέρει την επωνυμία Αbout Lovers και έχει έδρα το Γιοχάνεσμπουργκ, έχει καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα το οποίο φέρει τη χαρακτηριστική ονομασία «Ρlaying Αway» («Παίζοντας εκτός έδρας») προκειμένου να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς παντρεμένους (μην το ξεχνάμε) πελάτες.
Καταβάλλοντας 50 στερλίνες οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία ….. να ζήσουν μία εφήμερη σχέση στο περιθώριο των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου- με τη διευκρίνιση πάντα πως στο πρόγραμμα συμμετέχουν μόνο παντρεμένοι.
Η επικεφαλής του πρακτορείου Αbout Lovers, Σερί Γκριν, διευκρινίζει πως το πρόγραμμα δεν αφορά την αναζήτηση νέου συντρόφου αλλά νέων εμπειριών και στο στόχαστρό του είναι κυρίως οι άγγλοι φίλαθλοι καθώς υπολογίζεται πως 25.000 θα κάνουν το μακρύ ταξίδι από τη Μεγάλη Βρετανία στη Νότια Αφρική.
«Δεν θέλουμε να καταστρέψουμε τους γάμους τους. Ο περισσότερος κόσμος που έρχεται σε μας λέει πως είναι ευτυχισμένος με τον γάμο τους και αποστολή μας είναι να διατηρήσουμε κρυφή οποιαδήποτε εξωσυζυγική τους σχέση», προσθέτει η Γκριν.
Το Αbout Lovers έχει στις τάξεις του εκατοντάδες γυναικεία μέλη που όπως λέει η Γκριν, έχουν ζήσει σπουδαίες στιγμές με παντρεμένους, πολλούς από τους οποίους ήταν Βρετανοί.
Οι γυναίκες που θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια με τους άγγλους παντρεμένους φιλάθλους περνούν από ειδικά τεστ. Πρέπει να γνωρίζουν πώς να μιλούν, πώς να τρώνε, τι να πίνουν ακόμα και πότε να γελούν.
Το «πακέτο» του Αbout Lovers έρχεται ως αντιστάθμισμα πρόσφατης προσφοράς κλινικής που ειδικεύεται στην πλαστική χειρουργική στη Νότια Αφρική, η οποία υπόσχεται στις συζύγους που θα συνοδεύσουν τους άνδρες τους στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου δωρεάν επέμβαση αύξησης του στήθους!
ΤΑ ΝΕΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου