26.5.10

Μαριάννα Ντούβλη: τι δείχνει το δεύτερο ροζ DVD-τσόντα

Άλλα δύο ροζ DVD-ελληνικές τσόντες θα κυκλοφορήσει η Μαριάννα Ντούβλη με λεσβιακά όργια και γυρίσματα στο Ντουμπάι. Τι θα δείχνει το δεύτερο sex video της Ντούβλη;
Το δεύτερο ροζ DVD της Ντούβλη θα έχει σκηνές και από το Ντουμπάι και από τη βίλα στα Μέγαρα. Όπως δήλωσε η Ντούβλη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη: «Το δεύτερο είναι διαφορετικό. Θα δείτε και τις υπόλοιπες κοπέλες (από το πρώτο dvd) να μετέχουν και φυσικά τις ερωτικές μου περιπτύξεις με μια φίλη μου».
Σύμφωνα πάντα με την Μαριάννα Ντούβλη, οι τρεις αισθησιακές ταινίες θα αποτελούν «τριλογία, σαν τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών»… Λέτε; Μάλλον τριλογία του «Οργασμού της Αγελάδας» θα θυμίζουν, όπως εύστοχα σημειώνει το Panic-gr.
Όσον αφορά το πότε θα βγει το δεύτερο DVD της Ντούβλη, αυτό αναμένεται στα περίπτερα τον Ιούνιο, ενώ οι πωλήσεις του πρώτου, αν και πολύ χαμηλότερες από την τσόντα της Τζούλιας, πήγαν μια χαρά. Τα 20 ευρώ που κόστιζε, άλλωστε, υπερκάλυψαν τα έξοδα παραγωγής και έφεραν σημαντικά κέρδη στον βασιλιά της ελληνικής τσόντας, Δημήτρη Σειρηνάκη της Sirina, αλλά και στις επίδοξες πορνοστάρ Μαριάννα Ντούβλη, Βίβιαν Ιωακείμ και λοιπές κυρίες.
Στην πρώτη ταινία η Μαριάννα Ντούβλη υποδύθηκε μια πλούσια κυρία που μοιράζεται τις φαντασιώσεις της με τις κολλητές της φίλες και δεν διστάζει να ζητήσει από τον προσωπικό της γυμναστή να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις, συμμετέχοντας σε ένα ερωτικό τρίγωνο. «Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσα να πάω με δύο άντρες» δήλωσε η Μαριάννα Ντούβλη, ενώ για την περιβόητη σκηνή με το πούρο είπε: «Είναι τέχνη αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Εχω κάνει ήδη γυρίσματα και για δεύτερη ταινία, στην οποία θα συμπρωταγωνιστεί και ένας πολύ καλός Γάλλος πορνοστάρ, αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω περισσότερα».
Η Μαριάννα Ντούβλη, όμως, έχει και άλλες βλέψεις: «Το ότι έκανα αυτή την ταινία δεν σημαίνει πως δεν έχω όνειρα και για άλλα πράγματα. Με περιμένει ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο του θεάματος. Θα σας αποκαλύψω πως σε μερικές ημέρες θα βρεθώ στο Φεστιβάλ των Καννών με έναν πολύ γνωστό κοσμικό κύριο!» Είσαι για πολλά ντούβλα, ρε Ντούβλη…
fimes.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου