10.5.10

Οι δολοφόνοι της Marfin σε βίντεο του Troktiko

Δείτε βίντεο του troktiko που μελετά η αστυνομία και φαίνεται να καταγράφει τα πρόσωπα των δολοφόνων των τριών νεκρών στην Marfin.
Η αστυνομία αναλύει καρέ καρέ ενα βίντεο που δημοσίευσε το troktiko, καθώς σε αυτό φαίνεται οτι έχουν καταγραφεί τα πρόσωπα των δραστών της δολοφονίας στην Marfin Bank των Αγγελική Παπαθανασοπούλου, Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδα Τσάκαλη .
Το video έχει τραβηχτεί λίγα δευτερόλεπτα μετά τα επεισόδια στην Marfin και στο πλάι, δίπλα στους ανθρώπους που συνεχίζουν την πορεία τους, μπορεί κανείς να δει μια ομάδα με μάσκες, γάντια, λοστούς και μολότοφ. Οι κουκουλοφόροι χτύπησαν ενώ έξω από την Marfin βρισκόταν μπλοκ αντιεξουσιαστών και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με τους τελευταίους να καταγγέλουν προβοκάτσια. Δείτε το βίντεο με τους δολοφόνους της Marfin:
Πληροφορίες λένε οτι οι δολοφόνοι ήταν τουλάχιστον τρεις, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα. Από όπου κι αν προέρχονταν οι δολοφόνοι, ένα είναι σιγουρο, ήταν κουκουλοφόροι. Γι’ αυτό και απαιτείται απομόνωση όσων πάνε σε πορείες με κουκούλα και λοστούς. Η διαμαρτυρία είναι φανερή και η οργή προέρχεται από όλους, η απόκρυψη του προσώπου μόνο εγκληματικές ενέργειες μπορεί να εξυπηρετεί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου