30.5.10

Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Motocross στην πίστα της Μεγαλόπολης

Σε συνεργασία με τη ΔΕΗ και το Δήμο Μεγαλόπολης, καθώς και την υποστήριξη της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ, διοργανώνεται ο 5ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross ΜΧ3 2010 στις 29-30 Μαΐου 2010. Μαζί με τον παγκόσμιο αγώνα της κατηγορίας ΜΧ3, θα συνδιοργανωθεί και ο 4ος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Motocross ΕΜΧ2 (Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΧ3 είναι θεσμός με μεγάλη ιστορία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον οποίο φέτος συμμετέχουν αθλητές, από τη Βόρεια Ευρώπη (Φινλανδία) έως την Νότια Αμερική (Χιλή) ενώ στον ελληνικό γύρο θα μπορέσουν να συμμετάσχουν αρκετοί αθλητές από την Ελλάδα, γεγονός που εξασφαλίζει ένα διήμερο γεμάτο θέαμα, ένταση και συναγωνισμό.
Επίσης σήμερα Κυριακή 30-5 διοργανώνετε στο αεροδρόμιο Τρίπολης …..
από την αερολέσχη Πελοποννήσου μια εκδήλωση για τα αεροπλάνα στην οποία θα μπορεί ο καθένας να μάθει για αυτά, να μπει και να πετάξει με ένα αεροπλάνο για λίγα λεπτα, εντελώς δωρεάν!
Αυτή η εκδήλωση οργανώνετε από τον πτέραρχο της Π.Α. και πρόεδρο της αερολέσχης Πελοποννήσου κ. Ηλία ΜΠΟΣΣΟ σε μια προσπάθεια να έρθουν όλοι κοντά με ένα αεροπλάνο.
megalopoli.blogspot.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου