12.5.10

Έγινε έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη με τις φωτογραφίες του περιοδικού «Ok!»

Eξώφυλλο και φωτογραφίες από έξοδο της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο φιλοξενεί το περιοδικό «Ok!», με πολλούς να μιλούν για τυπική επιβεβαίωση των όσων ακούστηκαν για το διαζύγιο της παρουσιάστριας!
Στις φωτογραφίες απεικονίζονται η Ελένη, ο Ματέο και ένας παιδικός της φίλος να τρώνε σε ουζερί της Νέας Μάκρης, ενώ δεν λείπουν τα τρυφερά ενσταντανέ της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία.
Σε μία από αυτές, η Ελένη κρατά το χέρι του Ματέο και τον κοιτά στα μάτια, ενώ σε άλλη ακουμπά τρυφερά το μπράτσο του…..
Μετά το δελτίο Τύπου για τον χωρισμό Λάτσιου - Μενεγάκη είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν τον 40χρονο επιχειρηματία (ιδιοκτήτη ξενοδοχείου και κληρονόμο των ιδιοκτητών της εταιρείας «Misco») να είναι ο τρίτος άνθρωπος στον γάμο.
Μάλιστα, στη δημοσιότητα είχε βγει και φωτογραφία της Ελένης με τον Ματέο και την κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού στην παραλία της Άχλας στην Άνδρο, όπου και βρίσκεται το ξενοδοχείο του 40χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη δεν γνώριζε ότι παπαράτσι απαθανάτισε την έξοδό της στη Νέα Μάρκη και, μάλιστα, έμαθε την ύπαρξη των φωτογραφιών από περιοδικό ανταγωνιστικό του «Ok!».
Συγκεκριμένα, άνθρωπος του ανταγωνιστικού περιοδικού επικοινώνησε με την αρχισυντάκτρια του «Καφέ με την Ελένη» και της γνωστοποίησε όσα πρόκειται να βγουν την Τετάρτη στη δημοσιότητα. Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως η ξανθιά παρουσιάστρια τσαντίστηκε φοβερά και έγινε ο χαμός, αν σκεφτεί κανείς και το ότι το «Ok!» ανήκει στον κουμπάρο της Πέτρο Κωστόπουλο.
Βέβαια, η αλήθεια είναι πως μετά το διαζύγιο του ζευγαριού ο εκδότης κάνει περισσότερο παρέα με τον Γιάννη Λάτσιο...
Από την άλλη, κάποιοι λένε πως η Ελένη γνώριζε πως την τράβηξαν φωτογραφίες καθώς η ίδια δεν αντέχει άλλο να κρύβεται όταν βγαίνει με τις παρέες της και αποφάσισε σιγά - σιγά να το δημοσιοποιήσει.
Πάντως, οι «κακές γλώσσες» αναφέρουν πως αδιάκριτα βλέμματα έχουν δει πολλά βράδια την Ελένη να εισέρχεται σε συγκρότημα κατοικιών της Εκάλης -με ψηλούς τοίχους και γκαράζ- όπου διαμένουν μέλη της οικογένειας Παντζόπουλου και το όνομα του Ματέο δεν υπάρχει στα κουδούνια...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου