1.6.10

Η Τζούλια Αλεξανδράτου καταγγέλλει ….σεξουαλική παρενόχληση από αστυνομικούς

Επεισόδιο με τις αστυνομικές αρχές που είχε να κάνει με… sex, drugs αλλά… καθόλου rock and roll είχε το βράδυ της Κυριακής η Τζούλια Αλεξανδράτου. Σύμφωνα με τον Μένιο Φουρθιώτη, όλα ξεκίνησαν όταν η tv persona την Κυριακή το βράδυ, γύρω στις 3:30, ανέβαινε μόνη με το αυτοκίνητο της στην Εθνική οδό, με κατεύθυνση τη βίλα της στην Εκάλη. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι ένα συμβατικό αυτοκίνητο της ασφάλειας (με φάρο) της έκανε σήμα να σταματήσει. Εκείνη, αν και στην αρχή αγνόησε το σήμα, στην συνέχεια ακινητοποίησε το αυτοκίνητό της στη δεξιά λωρίδα. Και εκεί ήταν που ξεκίνησαν όλα… Όπως δήλωσε ο manager της Τζούλιας «Χωρίς κανένα στοιχείο αστυνομικής ιδιότητας, ο άντρες της Αστυνομίας όρμησαν πάνω της και της ζητούσαν επίμονα να τους ομολογήσει κάτι το οποίο, φυσικά, δεν είχε κάνει, επειδή είχαν μια καταγγελία για ένα μαύρο τζιπ. Αυτό έγινε χωρίς όμως να ελέγξουν προηγουμένως για ποιο τζιπ επρόκειτο. Κάποια στιγμή μάλιστα κάποιος πέταξε μέσα στο αυτοκίνητό της, από το παράθυρο, ναρκωτικές ουσίες. Η Τζούλια Αλεξανδράτου σοκαρίστηκε και έτρεμε ολόκληρη. Σε κλάσματα δευτερολέπτου ήρθαν 10 περιπολικά και 30 άτομα πάνω από την Τζούλια και την “πιέζανε” να παραδεχτεί κάτι που ποτέ δεν είχε κάνει. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία τους τελευταίους έξι μήνες δεν είναι πολύ καλά στην υγεία της, πανικοβλήθηκε τοσο πολύ που έπαθε κρίση πανικού».
Οι καταγγελίες όμως του manager δεν σταματούν εκεί. «Ο πρώτος ο κύριος με τα πολιτικά της “κολλούσε” και της ανέφερε χαρακτηριστικά πόσο καλή ήταν στις σκηνές του dvd. Η Τζούλια φυσικά στην κατάσταση που ήταν δεν μπορούσε να δεχτεί το αισχρό καμάκι σε μια τόσο σοβαρή περίπτωση. Στη συνέχεια την άφησαν να φύγει, κόβοντάς της μια κλήση επειδή (και καλά) δεν φορούσε ζώνη» συμπληρώνει ο Μένιος.
Η τραγουδίστρια, πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή, καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση και κατάχρηση εξουσίας από τους αστυνομικούς που τη σταμάτησαν για έλεγχο, ενώ έχει ήδη επικοινωνήσει με το γραφείο του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη όπου έχει αναφέρει το περιστατικό και έχει συνταχθεί η επιστολή – καταγγελία τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η Τζούλια σκοπεύει να βρεθεί στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου θα υποβάλλει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση καθώς και για ψευδείς καταγγελίες και θα ζητήσει από τον συγκεκριμένο αστυνομικό, με αγωγή, το ποσό των 500.000 ευρώ για ψυχολογική βλάβη «Μέχρι στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια θα φτάσει. Θα τους κάνει “φύλλο και φτερό” δηλώνει με μένος ο manager της.
Όσο για τη Τζούλια, εκείνη ισχυρίζεται ότι αυτό που έγινε ήταν ένα στημένο περιστατικό που σκοπό είχε την προσβολή της προσωπικότητάς της και τη βλάβη της ηθικής της υπόστασης.
www.gossip-tv.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου