5.6.10

Επιχείρηση «Σκούπα » από τη ΓΑΔΑ – Δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις !

Χθες 4-6-2010 η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πραγματοποίησε σειρά ειδικών στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση εγκληματικών και παραβατικών φαινομένων σε διάφορες περιοχές της Αττικής με τα παρακάτω αποτελέσματα:
Α. Παραεμπόριο:
• Σε ελέγχους που ενήργησαν αστυνομικοί, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, σε κεντρικούς δρόμους –πλατείες του κέντρου της Αθήνας ελέγχθηκαν -81- άτομα και κατασχέθηκαν συνολικά -1.807- είδη τα οποία παραδόθηκαν στη Δημοτική Αστυνομία.
Β. Παράνομη μίσθωση κτιρίων και υγειονομικές παραβάσεις:
• Παρασχέθηκε συνδρομή στον Δήμο Αθηναίων, την Δ/νση Υγιεινής της Νομαρχίας Αθηνών και την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ) του Υπουργείου Οικονομικών για τον έλεγχο κτιρίων που είχαν μετατραπεί σε ανθυγιεινές εστίες ή υπήρχαν οικονομικές παραβάσεις, ως προς το καθεστώς παραχώρησης-μίσθωσης ή τα εντός αυτών ευρισκόμενα προϊόντα. Συνολικά ελέγχθηκαν τέσσερα (4) κτίρια και προσήχθησαν -18- άτομα.
Γ. Τροχαίες παραβάσεις:
• Σε ελέγχους τροχαίας, για την αποτροπή τέλεσης αυτοσχέδιων αγώνων στη Λ. Βουλιαγμένης και στη Λ. Αθηνών-Σουνίου, επιβλήθηκαν -89- διοικητικά πρόστιμα και αφαιρέθηκαν -21- άδειες ικανότητας οδήγησης, -1- ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και -1- άδεια κυκλοφορίας οχήματος.
• Σε ελέγχους τροχαίας για διαπίστωση παραβάσεων στάθμευσης, πλησίον νυχτερινών κέντρων, επιδόθηκαν -160- κλήσεις παράνομης στάθμευσης και αφαιρέθηκαν -32- ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας.
Δ. Άλλα αδικήματα:
Σε έκτακτους αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και στις περιοχές Α. Λιοσίων και Ζεφυρίου :
• Ελέγχθηκαν : -381- άτομα, -45- οχήματα, -39- καταστήματα και -15- οικίες.
• Προσήχθησαν : -22- άτομα.
• Συνελήφθησαν : -79- άτομα (Νόμο περί αλλοδαπών -39-, Νόμο περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων -16-, Ν. περί ναρκωτικών -20-, Ν. περί όπλων -2- , φυγόποινοι -2-).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου