2.7.10

Μεγάλο ..κανόνι στην αγορά αυτοκινήτου !

Διεκόπη η συνεργασία της Kosmocar, αποκλειστικού εισαγωγέα αυτοκινήτων Volkswagen και Audi, με την εταιρεία Παζαρόπουλος. Η ανακοίνωση έχει αναρτηθεί ήδη στην ιστοσελίδα της Kosmocar με την οποία ενημερώνονται οι καταναλωτές ότι από 1/7/2010 διακόπτεται η συνεργασία της με την ΣΚ Παζαρόπουλος Εμπορία Αυτοκινήτων.
Η Kosmocar αποτελούσε βασικό προμηθευτή του ομίλου Παζαρόπουλου, και ανέλαβε να καλύψει τους πελάτες του ομίλου που είχαν παραγγείλει Volkswagen και Audi δίνοντας προκαταβολές όταν πριν από μερικούς μήνες ξέσπασε το πρόβλημα ταμειακής ρευστότητας στον όμιλο Παζαρόπουλο.
Η Παζαρόπουλος τους τελευταίους μήνες προκειμένου να αντιμετωπίσει τις υπέρογκες υποχρεώσεις του προχώρησε σε κλείσιμο εκθέσεων σε Θεσσαλονίκη (έκθεση WW και Audi), Κηφισιά ( Fiat 500), καθώς και τα συνεργεία Seat και Skoda. Ταυτόχρονα η εταιρεία που διατηρεί ο όμιλος για πωλήσεις σκαφών έχει αναρτήσει πωλητήρια σε δύο σκάφη.
Οι συνολικές υποχρεώσεις του ομίλου ξεπερνούν σύμφωνα με πληροφορίες τα 50 εκατ. ευρώ εκ των οποίων περίπου 38 εκατ. ευρώ σε τράπεζες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου