30.7.10

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε τους υποψήφιους δημάρχους στη Μεσσηνία

Τους υποψηφίους που θα στηρίξει το ΚΚΕ στους δήμους της Μεσσηνίας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ανακοίνωσε χθες στις 12 το μεσημέρι, η Ν.Ε. Μεσσηνίας του κόμματος.
Υποψήφιοι θα είναι:
Στο δήμο Καλαμάτας ο οδοντίατρος Νίκος Διασάκος μέλος του ΝΓ Μεσσηνίας του ΚΚΕ,
Στο δήμο Δυτικής Μάνης ο καθηγητής Κώστας Λαμπρινέας, μέλος της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.
Στο δήμο Μεσσήνης ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Κώστας Αποστολόπουλος.
Στο δήμο Οιχαλίας υποψήφιος δήμαρχος ο συνταξιούχος οικοδόμος στέλεχος του ΚΚΕ Παναγιώτης Παπανδρέου.
Στο δήμο Πύλου-Νέστορος η Σοφία Αποστολοπούλου γιατρός στο κέντρο υγείας Πύλου, μέλος της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.
Στο δήμο Τριφυλίας ο Σαράντος Κουκούμης ο συνταξιούχος δάσκαλος.
Σημειώνεται ότι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη στήριξη του ΚΚΕ θα είναι ο οικονομολόγος Νίκος Γόντικας και αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας ο εκπαιδευτικός Αριστείδης Δαμαλάς.
Κατά την συνέντευξη της παρουσίασης των υποψηφίων δημάρχων της Μεσσηνίας τονίστηκε ότι «από πολύν καιρό, ιδιαίτερα με τον “Καποδίστρια” και ολοφάνερα με τον “Καλλικράτη”, δε μπορεί να γίνεται λόγος για δήθεν “τοπική αυτοδιοίκηση”, αλλά για κρατικό μηχανισμό τοπικό που υλοποιεί την αντιλαϊκή πολιτική, μηχανισμό της εξουσίας των μονοπωλίων. Αυτός ο μηχανισμός που κάθεται στο σβέρκο του λαού μας, είναι έργο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. και ο χαρακτήρας του δεν αλλάζει επειδή υπάρχει αιρετότητα». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης έγινε υπόμνηση στο λαό να θυμάται ότι «οδεύει προς την κάλπη με το βάρβαρο και κατάπτυστο μνημόνιο να υπονομεύει τη ζωή του και το μέλλον του, με τα αντιλαϊκά πακέτα να διαδέχονται το ένα το άλλο, να μην έχουν τέλος». Το ΚΚΕ -όπως αναφέρθηκε- βλέπει τις εκλογές ως «ευκαιρία, λοιπόν, να φύγει ο λαός από τα κόμματα και όλο εκείνο το μπλοκ δυνάμεων που εχθρεύονται τα συμφέροντά του». Τέλος δε καλούνται να συμπορευτούν μαζί τους «όλοι όσοι θέλουν ν’ αποτρέψουν τα χειρότερα και να ενισχυθεί το αντίπαλο δέος». ΕΡΑ Καλαμάτας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου