2.7.10

Ανάκληση αυτοκινήτων HONDA μοντέλα Civic 4D & Stream για έλεγχο και αντικατάσταση του μηχανισμού αερόσακου συνοδηγού

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων HONDA στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων HONDA μοντέλα Civic 4D και Stream.
Η ανάκληση αφορά 496 οχήματα, παραγωγής 2001 και 2002, στα οποία λόγω κατασκευής, υπάρχει πιθανότητα ο αερόσακος του συνοδηγού, στην περίπτωση που αυτός ενεργοποιηθεί κατά την διάρκεια ατυχήματος, να ανοίξει με περισσότερη από την κανονική πίεση φουσκώματος, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει τραυματισμό στο άτομο που μπορεί να κάθεται στην θέση του συνοδηγού.
Η λειτουργία των υπόλοιπων αεροσάκων παραμένει ανεπηρέαστη.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της HONDA για να γίνει έλεγχος και αντικατάσταση του μηχανισμού αερόσακου συνοδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ στο τηλέφωνο 210 3483599 ή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της στο τηλέφωνο 210 3483701 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου