21.8.10

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Γιορτή ντομάτας στην Μεταμόρφωσης

Γράφει το http://metamorfosis-messinias.blogspot.com
Πλήθος χορηγών και επωνύμων στην εκδήλωση!
Με εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου διοργανώθηκε χθές βράδυ από τον σύλλογο γυναικών Μεταμόρφωσης η 3η Γιορτή ντομάτας και κρεμμυδιού . Στον κατάμεστο χώρο του περιβάλλοντος χώρου του δημοτικού σχολείου τα μέλη του συλλόγου πρόσφεραν στους συμμετέχοντες φαγητά που είχαν σαν βάση την ντομάτα και το κρεμμύδι δύο παραδοσιακών προϊόντων της περιοχής που κυρίως στα δύσκολα μεταπολεμικά χρόνια ήταν κύρια πηγή εσόδων στους κατοίκους του χωριού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους .
Ο Διοικητής τη Π.Υ Γαργαλιάνων Βασίλης Καπέλλος ,ο Αντινομάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος ο αντινομάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Πύλου –Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης η πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής τουριστικής προβολής Αντωνία Μπούζα ,ο Πρόεδρος της ΝΕΛΕ Δημήτρης Φίλος ,ο Δήμαρχος Νέστορος Τάσος Τσορώνης ,ο Δήμαρχος Είρας Ν.Αδαμόπουλος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Παπαφλέσσα Σταύρος Αντωνόπουλος ο αντιδήμαρχος του ίδιου Δήμου Σάκης Ψώνης οι Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Παπαφλέσσα Κώστας Ηλιόπουλος ,Διονύσης Πετρόπουλος , Δημήτρης Κατσούλας οι Πρόεδροι των Δ.Δ Μανιακίου ,Παπαφλέσσα και Μαργελίου Ο σύλλογος Βλαχοπουλαίων Αθήνας με τον Προεδρό του Γιώργο Χρονά ,ο σύλλογος «Κατσουλόλιμνα» με 30 μέλη του ,ο Σύλλογος Παπαφλέσσα με το προεδρείο του καθώς και πλήθος κόσμου.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν :
Η εταιρεία « Αιολικά πάρκα δυτικής Πελοποννήσου » , Η Τηλεόραση BEST ,ο Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παπαφλέσσα ,ο Διονύσης Μπεκιάρης ,η ταβέρνα των αδελφών Φράγκου και Γιάννη Χριστοφιλόπουλου το Καφέ του Ηλία Μαθιόπουλου το Καφεπαντοπωλείο του Σαραντου Μαρκόπουλου το Σούπερ Μάρκετ Κατρίτσης η αρτοποιία Κανονιέρης η αρτοποιία Μπουλουλής ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νέστωρ ,ο Δήμαρχος Νέστορος , οι παραγωγοί κρασιού Παν. Ηλιόπουλος , Ανδρέας Μαθιόπουλος και Θεόδωρος Γιαννόπουλος καθώς και πολλοί άλλοι φίλοι του Συλλόγου ( Ζητάμε συγγνώμη αν ξεχάσαμε κάποιο επίσημο η κάποιο χορηγό και είμαστε έτοιμοι να τον αναφέρουμε σε επόμενη ανάρτηση )

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου