9.8.10

Καλά δεν υπάρχει κάποιος να του τραβήξει το …αυτί !!

Γράφει το http://metamorfosis-messinias.blogspot.com
Τελικά ο δήμος Παπαφλέσσα θα γράψει …ιστορία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης !!
Διαβάστε και θαυμάστε έργα και ημέρες της δημοτικής αρχής που έχει παραβιάσει και καταπατήσει ασύστολα όλο τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων χωρίς κανένας υπεύθυνος να τον στείλει εκεί που θα τον στείλουν σε 90 ημέρες οι δημότες του καταργούμενου δήμου Παπαφλέσσα δηλ. στο σπίτι του
Έστησε ταμπέλες με το έτσι …γουστάρω στο Δ.Δ Αγίων Αποστόλων βαπτίζοντας κάποιο σοκάκι …οδός Λιναράκια !!
Κόλλησε μαρμάρινη πλάκα με το όνομα του στον τοίχο της πλατείας στο Βλαχόπουλο για να θυμούνται οι επόμενοι τα έργα και τις ημέρες της … δημαρχίας του .
Έστησε άλλη μαρμάρινη πλάκα με το ονομά του φυσικά με έξοδα του δήμου στο παλιό δημοτικό σχολείο στο Μαργέλι που το ανακαίνισε και το έκανε …στέκι πολιτισμού της γουρνοπούλας δηλ. ταβέρνα ( Προς θεού δεν έχουμε κάτι με τον ενοικιαστή του χώρου ο άνθρωπος επαγγελματίας είναι και την δουλειά του κάνει ) αλλά τονίζουμε την προσφορά του δημάρχου στον …Πολιτισμό.
Κε Νταίβις είστε ενήμερος για όλα αυτά και εάν Ναι είστε συνυπεύθυνος!!
Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων
Άρθρο 8 -Ονομασία και μετονομασία συνοικιών, οδών και πλατειών
Η ονομασία συνοικιών, οδών και πλατειών γίνεται με απόφαση του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου, η οποία λαμβάνεται ύστερα από εισήγηση του οικείου τοπικού συμβουλίου ή παρέδρου και σύμφωνη γνώμη επιτροπής, στην οποία συμμετέχουν:
α. Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης ή της Διεύθυνσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης του νομού, ως πρόεδρος.
β. Δύο εκπρόσωποι της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων, που ορίζονται με τους αναπληρωτές τους από τη Διοικούσα Επιτροπή της και
γ. Δύο καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ 02, οι οποίοι ορίζονται, μαζί με τους αναπληρωτές τους, από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας. H Επιτροπή συγκροτείται με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της οικείας Περιφέρειας. Με την ίδια απόφαση ορίζεται ο γραμματέας και ο αναπληρωτής του, οι οποίοι είναι υπάλληλοι της Περιφέρειας του κλάδου ΠΕ Διοικητικού. Η μετονομασία επιτρέπεται, για εξαιρετικούς λόγους και γίνεται με την ίδια διαδικασία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου