28.9.10

Θύμα διάρρηξης η Άννα Βίσση;

Την Τετάρτη θα αρχίσουν να προβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας της τα βίντεο με την ζωή της !
Φωτογραφίες και προσωπικά αντικείμενα φέρεται να πήρε διαρρήκτης από το σπίτι της Άννας Βίσση, σύμφωνα με δημοσίευμα που θέλει την τραγουδίστρια να έπεσε θύμα κλοπής. Όπως αναφέρει εβδομαδιαίο περιοδικό, ο άγνωστος δράστης εισέβαλε στο σπίτι της τραγουδίστριας στην Εκάλη όσο εκείνη απουσίαζε στην Αμερική και απέσπασε προσωπικά αντικείμενα και φωτογραφίες, ενώ άφησε σημείωμα μέσω του οποίου δήλωνε... θαυμαστής της και ζητούσε συγνώμη για την πράξη του. «Το διαψεύδουμε κατηγορηματικά, δεν συνέβη ποτέ αυτό! Και το καλοκαίρι υπήρξε ένα ανάλογο δημοσίευμα, αλλά και πάλι ήταν ψευδές», ανέφεραν όμως οι συνεργάτες της τραγουδίστριας, ενώ ούτε στην αστυνομία έχει γίνει κάποια σχετική καταγγελία…..
Αυτό τον καιρό, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τις χειμερινές της εμφανίσειςμε τον Σάκη Ρουβά και τον νέο της δίσκο με τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο συνεργάζεται ξανά έπειτα από περίπου 5 χρόνια.
Στο μεταξύ, την Τετάρτη θα αρχίσουν να προβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας της τα βίντεο με την ζωή της. Όπως διευκρίνισε η ίδια, δεν πρόκειται για διαδικτυακό ριάλιτι, αλλά για μηνύματα που θα στέλνει καθημερινά στους θαυμαστές της! star

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου