1.9.10

Άδειασαν τον Νομάρχη Κορινθίας που προσχώρησε στον Δράκο !!

Από τους 17 Νομαρχιακούς συμβούλους …..Δύο τάχθηκαν υπέρ !!
«Αδειάζουν» το νομάρχη Κορινθίας Νίκο Ταγαρά οι αντινομάρχες και οι νομαρχιακοί του συμβουλοι στους οποίους ανακοίνωσε χθες Τρίτη την απόφασή του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Δράκου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ που αποκάλυψε η αυτοδιοίκηση gr Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, από τους 17 νομαρχιακούς συμβούλους μόνο δύο τάχθηκαν ανεπιφύλακτα υπέρ της απόφασης του νομάρχη, πέντε ήταν επιφυλακτικοί, έξι δήλωσαν ότι είναι κατά, ενώ 4 απουσίαζαν. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι
μόνο ένας από τους τρεις αντινομάρχες (Γεωργακόπουλος) ήταν υπέρ της απόφασης του νομάρχη, ενώ από τους άλλους δύο ένας ήταν επιφυλακτικός (Ανδρικόπουλος) και ένας κατά (Πισιμίσης). Επιφυλακτικός ήταν και ο νυν πρόεδρος του νομαριακού συμβουλίου Αλέξανδρος Κέζας, ενώ ο πρώην πρόεδρος Βασίλης Γαρούφης ενώ αρχικά τάχθηκε υπέρ στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν στηρίζει την απόφαση του νομάρχη.
Σκέφτηκες μόνο τον εαυτό σου
Μάλιστα, πολλοί από τους νομαρχιακούς συμβούλους επικαλούμενοι τις πληροφορίες που δημοσίευσε η αυτοδιοίκηση gr ότι ο κ. Ταγαράς έθεσε ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή του στο υπό τον Δ. Δράκο ψηφοδέλτιο να περιληφθεί στις λίστες της ΝΔ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές του καταλόγισαν ιδιοτέλεια. «Διαπραγματεύτηκες για τον εαυτό σου, ‘πουλώντας’ την ομάδα», φέρεται να του είπε ένας εξ αυτών. Άλλοι αναφέρθηκαν στο «μηδενικό», όπως είπαν, έργο που έχει γίνει στη νομαρχία και του καταλόγισαν ότι «έλειπε δύο χρόνια»!
www.aftodioikisi.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου