3.9.10

ΣΟΚ – Ασελγούσε στα ανήλικα παιδιά του κουμπάρου του !!

Ποινική δίωξη για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων, καθώς και για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος 29χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου !
Τη Δευτέρα καλείται να ξετυλίξει το κουβάρι των ασελγών πράξεων σε βάρος των ανήλικων παιδιών των κουμπάρων του, ο 29χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος από το Ηράκλειο, που οδηγήθηκε το απόγευμα στον Εισαγγελέα και κρατείται μέχρι την απολογία του στην Ανακρίτρια. Ο Εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων, καθώς και για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού.Το πορνογραφικό υλικό βρέθηκε στο σπίτι του και από μια πρώτη εξέταση του προκύπτει ότι βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις του. Το πορνογραφικό υλικό είχε αποθηκευμένο στο φορητό υπολογιστή του καθώς και σε άλλους ηλεκτρονικούς χώρους αποθήκευσης,
που εστάλησαν για περαιτέρω εξέταση στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Η υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς τις ανατριχιαστικές καταγγελίες της μητέρας της 12χρονης και του 14χρονου αγοριού, ήρθε να επιβεβαιώσει η ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη. Ο τελευταίος διαπίστωσε στη 12χρονη ευρήματα που καταδεικνύουν παρά φύση ασέλγεια και ταιριάζουν με τις καταθέσεις της 12χρονης, που δεν άντεξε και είπε όλη την αλήθεια στους γονείς της. Όσο για το 14χρονο αδερφό της, περιέγραψε στιγμές αποπλάνησης. Οι γονείς δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι η αδυναμία που έδειχνε ο κουμπάρος στα παιδιά τους, τα οποία συχνά έπαιρνε σπίτι του, είχε τέτοια εφιαλτικά και νοσηρά κίνητρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου