18.9.10

ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕ - Ανοδική πορεία του Τάσου Τσορώνη στον Δήμο Πύλου – Νέστορος !!

Δυστοκία στην στελέχωση ψηφοδελτίων του Δημήτρη Καφαντάρη !
Μετέωρη η υποψηφιότητα του Γ. Χρονόπουλου !
Γράφει ο Μεσσήνιος
Διάχυτη αισιοδοξία επικρατεί στο « στρατόπεδο » του Τάσου Τσορώνη από τις μέχρι τώρα επαφές του στον Δήμο Πύλου –Νέστορος . Η « προσέλευση » υποψηφίων είναι εντυπωσιακή και το πρόβλημα πλέον είναι η επιλογή των ποιο ικανών και έμπειρων στελεχών για την οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου του. Ο Τάσος Τσορώνης δηλώνει ότι θέλει δίπλα του «ανθρώπους που να έχουν διάθεση προσφοράς για πολλή δουλειά, γιατί ο δήμος είναι μεγάλος και τα προβλήματα επίσης μεγάλα.
Αντίθετα σκεπτικισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Δημ. Καφαντάρη που αν και ξεκίνησε «νωρίς » την προεκλογική του εκστρατεία εσωτερικές διαμάχες και ίντριγκες καθιστούν προβληματική την επιλογή υποψηφίων που θα αναπτύξουν δυναμική δραστηριότητα για την διεκδίκηση του δήμου. Ο Δημήτρης Καφαντάρης φαίνεται να «πληρώνει » το πρόσφατο …Ντορικό παρελθόν του καθώς και φθαρμένα άτομα που στελέχωναν δημοτικές αρχές που καταργούνται ….
Και τέλος ο Γιώργος Χρονόπουλος που θέλησε να πατήσει σε « δύο βάρκες » φαίνεται ότι τελικά επαληθεύει το ρητό άρχισε να «Βουλιάζει ». Περιχαρακωμένος γύρω από μία ομάδα δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του στον παλιό δήμο Πύλου προσπαθεί να βρεί σωσίβιο σε «απορριπτέους » των δύο άλλων συνυποψήφιων του . Το μεγάλο όμως πρόβλημα, που πιθανότατα θα τον βγάλει εκτός κούρσας είναι η συγκρότηση Τοπικών συμβουλίων στο 1/3 των Τοπικών κοινοτήτων του νέου δήμου …. Είδομεν

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου