15.9.10

Στο νοσοκομείο ( από το ξύλο ) ο γαμπρός, "σχόλασε" ο γάμος !!

Πεθερός και κουνιάδος τον …έσπασαν στο ξύλο !! Τους υπέβαλε …μήνυση !
Αντί για τα σκαλιά της εκκλησίας στο... νοσοκομείο κατέληξε ένας νεαρός γαμπρός στην Πάτρα, ο οποίος λίγο πριν από το μυστήριο έκανε το λάθος να διαφωνήσει με τον μέλλοντα πεθερό και τον κουνιάδο του.
Η απίστευτη ιστορία που έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της Αχαΐας έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα, πέντε μόλις ημέρες πριν το ερωτευμένο ζευγάρι ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο γαμπρός, ο οποίος διατηρεί εμπορικό κατάστημα στην περιοχή, είχε διαφωνήσει με τα πεθερικά του ως προς την πρόσκληση ενός συγκεκριμένου καλεσμένου! Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε ως... δικαιολογία για τα όσα συνέβησαν!....
Πεθερός και κουνιάδος πήγαν με άγριες διαθέσεις στο κατάστημα του γαμπρού και προσπάθησαν να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη. Οταν είδαν ότι δεν τα κατάφερναν με τα λόγια, τότε άρχισαν να δέρνουν τον γαμπρό... Ο τελευταίος, μετά την αποχώρηση των δύο εξαγριωμένων ανδρών επικοινώνησε με την αγαπημένη του, της εξήγησε τι συνέβη, όμως εκείνη υποστήριξε τους δικούς της. Τι να κάνει και ο γαμπρός, αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου, πήρε χαρτί για όλα τα χτυπήματα που είχε δεχθεί και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, όπου και υπέβαλε μηνύσεις για σωματικές βλάβες τόσο στον πεθερό όσο και στον κουνιάδο του!
Μετά και από αυτό, όπως ήταν φυσικό, ο γάμος αναβλήθηκε επ’ αόριστον και όπως λένε και οι γείτονες, που έμειναν με τα δώρα στο χέρι, η νύφη έμεινε «μπουκάλα».
Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου