14.9.10

Μεγάλη συγκέντρωση φορτηγών στα διόδια Νεστάνης στο Ασπρόχωμα και την Τσακώνα !

Έκλεισαν συμβολικά την Τσακώνα για 5 λεπτά !
Περισσότερα από εκατό φορτηγά Δημοσίας Χρήσεως Διεθνών Μεταφορών από την Αρκαδία, τη Λακωνία και την Μεσσηνία, έχουν συγκεντρωθεί και σταθμεύσει στα διόδια Νεστάνης, του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης - Κορίνθου . Οι αυτοκινητιστές που τις επόμενες ώρες περιμένουν ενίσχυση του μπλόκου τους, συγκεντρώνονται και περιμένουν το πράσινο φως της ομοσπονδίας τους, προκειμένου να κινηθούν συντονισμένα προς την Αττική. Όπως δήλωσαν από το μπλόκο της Νεστάνης θα κινηθούν
προς τη νομαρχία Αρκαδίας προκειμένου να πραγματοποιήσουν συμβολική κατάληψη στο κτίριο για να ‘’φτάσει το μήνυμα στην Αθήνα και την κυβέρνηση. Θέλουμε να περισώσουμε τις περιουσίες μας και να μας αποζημιώσει τις άδειες. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν γίνεται απόσβεση της άδειας ποτέ’’ ανέφεραν χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσαν πως αλληλέγγυοι με τον αγώνα τους δηλώνουν πως είναι και οι ιδιοκτήτες ταξί της Τρίπολης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο διεξάγεται κανονικά.
Μπλόκο από περίπου δεκαπέντε φορτηγά που είναι παραταγμένα στην άκρη του δρόμου υπάρχει στην περιοχή Εκκλησιαστικά στις Μυκήνες Αργολίδας. Επίσης υπάρχει ακόμα δύο μπλόκα από είκοσι φορτηγά στον κόμβο του Ασπροχώματος της Καλαμάτας και στην Τσακώνα. Χθες οι Μεσσήνιοι αυτοκινητιστές έκαναν πορεία μέσα στην πόλη της Καλαμάτας, ενώ έκλεισαν συμβολικά για πέντε λεπτά την εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας στο ύψος της Τσακώνας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου