28.9.10

Δημ. Καφαντάρης στον Ελεύθερο Τύπο – Δεν υπόσχομαι πολλά ,μπορώ να κάνω πολλά !

Το τρίπτυχο του συνδυασμού του είναι η γεωργία ο πολιτισμός και ο τουρισμός !
Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ελεύθερος τύπος φιλοξενούνται δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου Πύλου- Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη . Το ρεπορτάζ αναλυτικά:
Στον ιστορικό δήμο της Μεσσηνίας Πύλου – Νέστορος κατεβαίνει υποψήφιος ένας νέος άνθρωπος που προέρχεται από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Δημήτρης Καφαντάρης επί τέσσερις τετραετίες Νομαρχιακός σύμβουλος υπάλληλος της ΔΕΗ και πατέρας δύο παιδιών αποφάσισε να βγεί και να διεκδικήσει την δημαρχία ενός δήμου που προήλθε από την συνένωση έξι δήμων και έχει πληθυσμό 24.000 κατοίκους. Χθες παρουσίασε τους δημοτικούς του συμβούλους αλλά και το όνομα του συνδυασμού. Η «Δύναμη Ελπίδας » θα στηριχτεί σε νέους ανθρώπους άνδρες και γυναίκες ,επαγγελματίες ,ικανοί και άξιοι ο καθένας στον χώρο του με όρεξη για δουλειά που θα «λένε λίγα και θα κάνουν πολλά » εξηγεί ο κος Καφαντάρης …
« Οι πολίτες έχουν κουραστεί . Η κρίση με τα αδιέξοδα της έχει κουράσει περισσότερο . Θέλουν να ακούν λίγα . Να μην υπόσχεσαι πολλά. Αλλά να μπορείς να κάνεις πολλά.΄Οσα ποιο πολλά μπορείς ». Το τρίπτυχο που θα επιμείνει αυτός και οι συνεργάτες του ,είναι η γεωργία ,ο πολιτισμός και ο τουρισμός. Και εξηγεί στον Ελεύθερο Τύπο ότι ιδιαίτερα ο πολιτισμός είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί από όλους. « Ξέρουμε λέει ο κος Καφαντάρης ότι κατεβαίνουμε και εγώ και οι συνεργάτες μου στην ποιο δύσκολη αυτοδιοικητική αναμέτρηση». Όχι τόσο γιατί έχουμε απέναντι μας δύσκολους αντιπάλους ,αλλά γιατί ο κόσμος είναι κουρασμένος και έχει χάσει την εμπιστοσύνη του τόσο στους πολιτικούς της Κεντρικής σκηνής όσο και στους αυτοδιοικητικούς . Αυτή την καχυποψία απέναντι σε όλους ,αυτή την καταδίκη ,επί δικαίων και αδίκων ,αυτή την αδιαφορία και τον συμψηφισμό εμείς θέλουμε να αλλάξουμε .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου