2.10.10

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-1

Ο Αστέρας έδειχνε στην αρχή του αγώνα καλύτερα στημένος στο γήπεδο και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του καλή στιγμή.
Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Τρίπολης μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 5ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16΄ με τον Πουλίδο, ενώ ισοφάρισε στο 53΄ ο Καραλής.
Ο Αστέρας έδειχνε στην αρχή του αγώνα καλύτερα στημένος στο γήπεδο και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του καλή στιγμή.
Ηταν το 16ο λεπτό, όταν ο Ροτζέριο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Μιχαηλίδης έκανε αποτυχημένη έξοδο και ο Πουλίδο, αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα….
Βέβαια, λίγο νωρίτερα ο Ατρόμητος παραλίγο να προηγηθεί από το... πουθενά, όταν σε μία βαθιά μπαλιά του Μπαζίνσκι από την άμυνα ο Ντεγκρά έκανε λάθος υπολογισμό και η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του, αλλά πρόλαβε ο Ουριμπάρι και απομάκρυνε.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή στο 28΄, με το σουτ του Μπρίτο να περνάει άουτ, αλλά δύο λεπτά αργότερα ήταν ο Αστέρας που «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, με τον Μιχαηλίδη να σώζει αρχικά στο τετ-α-τετ με τον Ροτζέριο και στη συνέχεια να αποκρούει το σουτ του Κρις.
Ακολούθησε ακόμη μία... περίεργη φάση, αυτή τη φορά για τους γηπεδούχους, που είδαν στο 39΄ τον Σαρμιέντο να προσπαθεί να αποκρούσει με κεφαλιά, τη μπάλα να βρίσκει στον Ρομπέρτο και να καταλήγει στο δοκάρι.
Ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση στο 53΄, όταν η άμυνα του Αστέρα αδράνησε, ο Μπρίτο έγινε κάτοχος της μπάλας και από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Καραλής (ο οποίος πήρε τη θέση στην ενδεκάδα του Καμαρά) πέτυχε με κεφαλιά το 1-1.
Στο χρόνο που απέμενε οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν, αφού είχαν πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ως πρώτο μέλημα να κρατήσουν το βαθμό.
Πάντως, ήταν οι «κυανόλευκοι» αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, όμως ο Ντεγκρά απέκρουσε δύσκολα στο 77΄ το πλασέ του Σαγκανόφσκι.
Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας) Κίτρινες: Ρούμπιλ, Φυτανίδης - Καραλής, Βινιάλ Οι συνθέσεις: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Ρούμπιλ (23΄ Λαμπρόπουλος), Φυτανίδης, Πουλίδο, Κρις, Λαδάκης, Αράς (72΄ Φορτούνης), Καρέρα (82΄ Ρίος), Ρομπέρτο, Ροτζέριο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Περόνε, Μπρίτο, Βινιάλ (80΄ Μελισσάς), Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι (74΄ Καμαρά), Ολιβέιρα, Καραλής (66΄ Σφακιανάκης)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου