9.10.10

Έκλεβαν αυτοκίνητα και ζητούσαν…. 1.000 ευρώ για να τα επιστρέψουν !!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις.!
Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν στα Σεπόλια κατηγορούμενοι για «Σύσταση και συμμορία», « διακεκριμένες κλοπές, εκβιάσεις και απάτες κατά συναυτουργία και κατ’εξακολούθηση», παράβαση του Ν. «περί Ναρκωτικών» και του Ν. «περί Αλλοδαπών». Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι κατά το τελευταίο τρίμηνο είχαν συστήσει σπείρα και διέπρατταν κλοπές οχημάτων. Στη συνέχεια οι δράστες, παρείχαν πληροφορίες σχετικά με τα κλεμμένα οχήματα σε ημεδαπό έγκλειστο των φυλακών Μαλανδρίνου, ο οποίος μέσα από τη φυλακή εκβίαζε τους ιδιοκτήτες απαιτώντας τη καταβολή του χρηματικού ποσού των 1.000 Ευρώ προκειμένου να τους επιστραφούν τα οχήματα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν τα επέστρεψαν. Εξιχνιάστηκαν
τρεις περιπτώσεις κλοπών-εκβιάσεων, από τις οποίες αποκόμισαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.000 Ευρώ. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάνναβη βάρους 7,5 γραμμαρίων καθώς και πλήθος αποκομμάτων τραπεζικών συναλλαγών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου