6.10.10

Παραιτήθηκε ο αρχηγός της Αγροφυλακής !!

Η Αγροφυλακή υπήρξε ένα από τα πρώτα σώματα που ίδρυσε η ΝΔ με την άνοδό της στην κυβέρνηση, αποτέλεσε για χρόνια πεδίο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ !!
Την παραίτησή του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο παπουτσή υπέβαλε ο αρχηγός της Αγροφυλακής Δημήτρης Νικολακόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νικολακόπουλος επικαλείται στην επιστολή του λόγους ευθιξίας, καθώς η υπηρεσία του έχει οδηγηθεί σε παρατεταμένη αποδιοργάνωση από την πρόθεση της κυβέρνησης να την καταργήσει. Η Αγροφυλακή υπήρξε ένα από τα πρώτα σώματα που ίδρυσε η ΝΔ με την άνοδό της στην κυβέρνηση, αποτέλεσε για χρόνια πεδίο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο και είχε προαναγγείλει ότι θα την καταργήσει μόλις ανέβει στην εξουσία. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα, ωστόσο ούτως ή άλλως το σώμα της Αγροφυλακής μάλλον διακοσμητικό εξακολουθεί να είναι, χωρίς αντικείμενο.
Ο κ. Νικολακόπουλος κάνει λόγο επίσης στην επιστολή της παραίτησής του για εμπαιγμό που υφίστατο η υπηρεσία του, καθώς όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε μέριμνα αποκατάστασης των υπηρετούντων στην Αγροφυλακή...Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου