1.10.10

Μειωμένα τα τέλη διέλευσης των φορτηγών από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρίου !

Κάθε οδηγός φορτηγού τεσσάρων και πλέον αξόνων, μπορεί να ζητεί από τον σταθμό διοδίων ή το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας, την κάρτα «Επιστρέφω 36» !!
EKΠTΩΣH που φτάνει ως και το 27% του κόστους διέλευσης επιστροφής μέσω της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, προσφέρει η Γέφυρα Α.Ε. στους οδηγούς επαγγελματικών οχημάτων με τέσσερις και πλέον άξονες, από σήμερα έως και τις 30 Νοεμβρίου. Πληρώνοντας μόλις 29 ευρώ, τα μεγάλα φορτηγά μπορούν να επιστρέφουν μέσω της γέφυρας εντός 36ώρου συντομεύοντας τον συνολικό χρόνο ταξιδιού κατά μία ώρα περίπου. Κάθε οδηγός φορτηγού τεσσάρων και πλέον αξόνων, μπορεί να ζητεί από τον σταθμό διοδίων ή το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας, την κάρτα «Επιστρέφω 36», η οποία καθιστά επιτρεπτή και οικονομική τη διέλευση μετ' επιστροφής μέσα σε 36 ώρες, μόνο με 68,5 ευρώ.
Ακόμα και εάν η επιστροφή δεν καταστεί εφικτή μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, τότε το προκαταβληθέν ποσό επιστροφής εντός 36ώρου δεν χάνεται, αλλά χρησιμοποιείται για την κάλυψη μέρους του κανονικού συνολικού κόστους της διέλευσης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου