16.10.10

Μενεγάκη - Λάτσιος: Σε τρεις εβδομάδες το διαζύγιο!

Μία φίλη του πρώην ζευγαριού υποστηρίζει: Τόσο η Ελένη όσο και ο Γιάννης έχουν καταλάβει ότι η ζωή συνεχίζεται, ακόμη και έπειτα από ένα διαζύγιο !!
Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος μπορεί ουσιαστικά να έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο σε τρεις εβδομάδες θα είναι και τυπικά διαζευγμένοι. Ο καθένας τους έχει ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, αλλά η αγάπη τους για τα παιδιά τους, τους κρατάει ακόμα δεμένους. ''Η Ελένη και ο Γιάννης διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μιλάνε πολύ συχνά, αλλά ποτέ για λεπτομέρειες που αφορούν το διαζύγιό τους, το οποίο αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου τρεις εβδομάδες, αφού το συγκεκριμένο θέμα το έχουν αναλάβει αποκλειστικά οι δικηγόροι τους. Άλλωστε, όπως έχουν αποδείξει και οι δύο, έχουν αντιμετωπίσει με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια το διαζύγιό τους και κανείς τους μέχρι σήμερα δεν αναφέρεται στη προσωπική τους σχέση δημόσια κάτι που είχε υπογραμμίσει και ο ίδιος ο Γιάννης Λάτσιος. Ούτε η Ελένη δέχεται να μιλήσει γι'αυτό παρόλο που δέχεται καθημερινές προτάσεις. Ίσως γιατί περιμένει να βγει προηγουμένως το διαζύγιο'', δηλώνει σε περιοδικό συνεργάτης της παρουσιάστριας.
Μία φίλη του πρώην ζευγαριού υποστηρίζει: ''Τόσο η Ελένη όσο και ο Γιάννης έχουν καταλάβει ότι η ζωή συνεχίζεται, ακόμη και έπειτα από ένα διαζύγιο. Αγαπιούνται πολύ σαν άνθρωποι και δεν θέλει κανένας από τους δύο να σταθεί επόδιο στην προσωπική ευτυχία του άλλου. Ακόμη και τα περιουσιακά ζητήματα που προκύπτουν λόγω του διαζυγίου δεν στάθηκαν ποτέ λόγος διαφωνίας ή τσακωμού μεταξύ τους, γιατί και οι δύο έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στους δικηγόρους τους και σε ό,τι συμφωνήσουν''. Τα περισσότερα πράγματα του Γιάννη Λάτσιου βρίσκονται ακόμη στο σπίτι που έμενε οη οικογένεια καθώς δεν ήθελαν να στεναχωρηθούν τα παιδιά τους. Τι απαντά όμως η παρουσιάστρια όταν τη ρωτάνε αν α παντρευτεί τον Ματέο; ''Η Ελένη απλά γελάει και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για συνέχιση μιας τέτοιας συζήτησης. Κανένας όμως δεν είναι σίγουρος αν προσπερνάει τα συγκεκριμένα σενάρια με χιούμορ ή απλά αν είναι απόλυτα σίγουρη πως θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα, αυτό της καινούριας οικογένειας με τον άνθρωπο που έχει επιλέξει η ίδια''.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου