30.10.10

Σε Τρίπολη και Καλαμάτα ο Αντ. Σαμαράς !!

Η ενίσχυση των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στις διεκδικούμενες περιφέρειες της χώρας βρίσκεται στο επίκεντρο της προεκλογικής ατζέντας της Ν.Δ. στην τελική ευθεία πριν από τις αυτοδιοικητικές κάλπες. !!
Επενδύοντας στο εκλογικό δίλημμα του κ. Παπανδρέου και στις ορατές συνέπειες που αυτό προκάλεσε, όπως μεταξύ άλλων η εκτόξευση των spreads, ο κ. Αντ. Σαμαράς θα επιμείνει λέγοντας «δεν είμαι Παπανδρέου» και υπογραμμίζοντας ότι δεν ζητεί εκλογές, ωστόσο αν ο πρωθυπουργός αναλάβει το οικονομικό και πολιτικό κόστος διεξαγωγής τους, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι έτοιμο. Ο κ. Σαμαράς θα παραχωρήσει τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ενώ την τελευταία εβδομάδα πριν από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών, θα περιοδεύσει προς ενίσχυση των γαλάζιων υποψηφίων. Τη Δευτέρα θα βρεθεί στην Αρκαδία, με ζητούμενο την αύξηση της συσπείρωσης υπέρ του Δημ. Δράκου, ενώ με τον ίδιο στόχο θα κλείσει την προεκλογική εβδομάδα στην Καλαμάτα. Μαζί με την Αττική, η Πελοπόννησος αναδεικνύεται σε περιφέρεια-κλειδί για τη Ρηγίλλης,
αφού είναι εκ των περιοχών όπου το ΠΑΣΟΚ κατέγραψε τη μικρότερη διαφορά στις προ έτους εθνικές εκλογές, ενώ από εκεί έλκουν την καταγωγή τους όλα σχεδόν τα μέλη της ηγετικής ομάδας, του Αντ. Σαμαρά περιλαμβανομένου.
Την Τρίτη ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα μεταβεί στον Εβρο, την Τετάρτη θα χαιρετίσει εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Β. Κικίλια, ενώ την Πέμπτη θα μιλήσει σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Κ. Καραμανλής. Η Ρηγίλλης εκτιμά ότι οι συσχετισμοί βελτιώνονται συνεχώς ενώ εντείνει τη δημόσια αλλά και την παρασκηνιακή προσπάθεια επιρροής των ψηφοφόρων, επικαλούμενη μετρήσεις που φέρουν κάποιους υποψηφίους της να κερδίζουν από τον πρώτο γύρο ή άλλους, όπως οι κ. Β. Κικίλιας και Δ. Δράκος, να έχουν ανατρέψει τα εις βάρος τους προγνωστικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου