13.10.10

Γαλάζιος …εμφύλιος από τις δηλώσεις Μητσοτάκη !

«όσο δίκιο είχε ο Γιώργος Παπανδρέου όταν έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν, τόσο δίκιο έχει και ο Σαμαράς όταν λέει ότι θα μηδενίσει το έλλειμμα»
Φωτιές στο κεντροδεξιό στρατόπεδο άναψε η δήλωση Μητσοτάκη ότι ο Αντ. Σαμαράς είναι λαϊκιστής. Η Ρηγίλλης αντέδρασε με σκληρή ανακοίνωση, για να ανταπαντήσει η Ντόρα Μπακογιάννη στο ίδιο ύφος. Ταυτόχρονα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει τη διαφωνία του με τον πατέρα του, ενώ η κυβέρνηση, μέσω του αντιπροέδρου της, δηλώνει ότι συμφωνεί με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ.
Η κ. Μπακογιάννη, κληθείσα να σχολιάσει την απάντηση της ΝΔ στις δηλώσεις Μητσοτάκη, άφησε σαφέστατες αιχμές κατά της ηγεσίας της ΝΔ και προσωπικά του Αντ. Σαμαρά: «Εγώ νομίζω ότι τέτοιοι άνθρωποι, που δεν ξέρουν τι άλλο να πουν, δεν μπορούν να καληνυχτίζουν ανθρώπους που διαχρονικά έχουνε προσφέρει, ξεχνώντας ότι αυτή η παράταξη έχει ιστορία. Ποιοι έβλαψαν και ποιοι στοίχισαν σε αυτήν την παράταξη διαχρονικά είναι καταγεγραμμένο»…
Αναφορικά με το χαρακτηρισμό της Ρηγίλλης ότι ο επίτιμος πρόεδρος είναι «ναυαγοσώστης του Γιώργου Παπανδρέου», είπε ότι δεν σχολιάζει δηλώσεις της ΝΔ, οι οποίες δεν έχουν ουσία, σημειώνοντας ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα αρμενίζουν με την ίδια πολιτική και προ κρίσης, καθώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι πολίτες δεν ασχολούνται πλέον με κοκορομαχίες».
Τι είπε ο Μητσοτάκης
Καρφιά κατά του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο χαρακτήρισε "λαϊκιστή" πέταξε ο Κ. Μητσοτάκης, ενώ για άλλη μια φορά έστρεψε τα βέλη του και κατά του Κώστα Καραμανλή, λέγοντας ότι δεν μπορεί να συγχωρήσει τα τελευταία 5,5 χρόνια. Μιλώντας στο Μega, είπε ότι «όσο δίκιο είχε ο Γιώργος Παπανδρέου όταν έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν, τόσο δίκιο έχει και ο Σαμαράς όταν λέει ότι θα μηδενίσει το έλλειμμα». Κλιμακώνοντας την κριτική του, τόνισε ε ότι «ο Σαμαράς είναι αναμφίβολα λαϊκιστής», για να σημειώσει με νόημα ότι ο λαός δεν πρόκειται να εκλέξει ξανά πρωθυπουργό λαϊκιστή.
Η Ρηγίλλης απάντησε με σκληρή ανακοίνωση: «Τέσσερις εβδομάδες πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης, ενεργώντας σαν ναυαγοσώστης του κ. Παπανδρέου, επιτέθηκε απόψε εναντίον της Παράταξης, που τον ανέδειξε στα ύψιστα αξιώματα της χώρας, σε μια στιγμή που είναι ορατή η ραγδαία φθορά του ΠΑΣΟΚ και η ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά ο λαός μας έχει μνήμη, γνώση και κρίση. Καλή σας νύχτα κ. Μητσοτάκη...».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου