16.10.10

Σωτήρης Παναγιωτόπουλος – Πολιτική προστασίας του Μεσσηνιακού περιβάλλοντος !

Μαζική ήταν η προσέλευση των πολιτών της Καλαμάτας στη δράση της ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που διοργάνωσε ο ΣΚΑΪ, στην κεντρική πλατεία της πόλης !!
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Σωτηρης Παναγιωτόπουλος προσέφερε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές για ανακύκλωση και έκανε την ακόλουθη δήλωση: Σήμερα βρίσκομαι εδώ όχι ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, ή Αντινομάρχης, αλλά ως ένας πολίτης που μετέχει ενεργά στο όλο και διογκούμενο κίνημα ευαισθητοποίησης γύρω από το Περιβάλλον. Συγχαίρω θερμά το «Σκάι» για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του, που πρέπει να βρει και άλλους μιμητές. Η Πελοπόννησος φημίζεται για τον πλούτο και την ομορφιά της φύσης της, γι’ αυτό και πρέπει να σταθούμε ενωμένοι και αποφασιστικοί στην προστασία της και να δουλέψουμε σκληρά πάνω στην ανάδειξή της. Στηρίζουμε την ανακύκλωση γιατί με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε ένα καθαρό περιβάλλον. Μην ξεχνάμε ότι ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ σημαίνει πάνω απ’ όλα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. Καλή συνέχεια στις προσπάθειές σας.
Πρόγραμμα επισκέψεων του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου....
Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο το πρωί ΚΥΡΙΑΚΗ 17/10/2010, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος θα έχει επαφές με ετεροδημότες του Νομού μας στα πλαίσια της προεκλογικής του δράσης. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας και ώρα 6:30μμ θα βρίσκεται και πάλι στη Μεσσηνία και μαζί με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκο και υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» θα επισκεφτούν την πόλη των Φιλιατρών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου