20.10.10

Σωτήρης Παναγιωτόπουλος – Πολιτική στήριξης των ευπαθών απομονωμένων Κοινοτήτων !!

Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, αύριο το πρωί ΠΕΜΠΤΗ 21/10/2010 θα βρίσκεται στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» στην Καλαμάτα και από ώρα 10:00 έως 12:00.
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα διεξήχθησαν οι επισκέψεις του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλου, χθες στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Λεύκτρου. Ο κ. Παναγιωτόπουλος, πλαισιωμένος από συνεργάτες του είχε συνάντηση με τους κατοίκους όπου συζητήθηκαν ζητήματα που τους απασχολούν και έκανε συγκεκριμένες αναφορές στις δράσεις της ΝΑΜ για την ενίσχυση της προσπελασιμότητας στην περιοχή. Τόνισε ότι έχουν ολοκληρωθεί σημαντικά έργα στην περιοχή όπως η κατασκευή της νέας γέφυρας στην Κοσκάραγα, η βελτίωση της 1ης επαρχιακής οδού Καλαμάτας - Οιτύλου, η συντήρηση του δρόμο Σαϊδόνας, Καστάνιας, Καρυοβούνι, Μηλέας, η βελτίωση της 33ης οδού Πλάτσα-Μηλέα και η βελτίωση της 34ης οδού Εξωχωρίου-Σαϊδώνας. Επίσης αναφέρθηκε στη μελέτη και την κατασκευή του σχολικού συγκροτήματος Δυτικής Μάνης που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και ήδη λειτουργεί. Ιδιαίτερη σημασία όμως δόθηκε στην «Κοινωνική Αρωγή» ως την πρώτη προτεραιότητα της πολιτικής του συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨,
που σκοπό έχει να προστατέψει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και να στηρίξει τις απομονωμένες κοινότητες. Η Κοινωνική Αρωγή θα αποτελέσει το πρώτο και σημαντικότερο χαρακτηριστικό της ευημερίας όλων των Πελοποννησίων, είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, τόνισε δε ότι ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ σημαίνει Κοινωνική Ανάπτυξη και συμπλήρωσε ότι, καμιά ανάπτυξη δεν είναι εφικτή και βιώσιμη αν δεν αναπτύσσονται παράλληλα οι κοινωνίες και οι πολίτες τους.
Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, αύριο το πρωί ΠΕΜΠΤΗ 21/10/2010 θα βρίσκεται στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» στην Καλαμάτα και από ώρα 10:00 έως 12:00.
Το απόγευμα θα μεταβεί στην Τρίπολη, όπου και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των πέντε υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών και των υποψηφίων συμβούλων της Περιφέρεια του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» καθώς και οι άξονες και οι βασικές προτάσεις του προγράμματος από τον επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη Δημ. Δράκο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου