22.10.10

Γ. Παπανδρέου - Έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους !!

Τις επόμενες μέρες θα εξαγγελθεί και η απόφαση για ιατροφαρμακευτική κάλυψη όλων των ανέργων !!
Την έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε 500.000 χαμηλοσυνταξιούχους, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σε ομιλία στο Περιστέρι, σε εκδήλωση όπου παρευρίσκονταν μέλη της κυβέρνησης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός και ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, Κώστας Λαλένης. Ο πρωθυπουργός είπε ότι η ενίσχυση αυτή αποτελεί έναν «ελάχιστο φόρο τιμής» στους χαμηλοσυνταξιούχους που σήκωσαν μεγάλο βάρος, πρόσθεσε ότι αυτή η ενίσχυση είναι «αυτό που μπορούμε σήμερα», ενώ πρόσθεσε ότι τις επόμενες μέρες θα εξαγγελθεί και η απόφαση για ιατροφαρμακευτική κάλυψη όλων των ανέργων.
Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε σε όσα έγιναν από την αρχή της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και είπε ότι παρά το ότι «βρεθήκαμε στο χείλος του γκρεμού, σταθήκαμε όρθιοι χάρις στην προσπάθεια όλων». Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ασπίδα τον μηχανισμό στήριξης λέγοντας
πως αυτή την ασπίδα την «σηκώνουν οι εταίροι μας στην ΕΕ και εμείς» και τονίζοντας πως «στόχος μας είναι να την σηκώνουμε μόνοι μας και να φύγουμε από την επιτήρηση». Ο κ. Παπανδρέου δεσμεύθηκε ότι δεν θα υπάρξει καμία επιπλέον επιβάρυνση των μισθωτών και συνταξιούχων και καμία επιβάρυνση των φορολογικών συντελεστών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου