16.10.10

Άγριο φονικό για τα μάτια μιας γυναίκας!

Ο φίλος του που μαχαιρώθηκε, δεν είχε καμία σχέση με αυτές τις διαφορές. Όταν τον ρωτήθηκε ποιος ήταν ο λόγος της παρεξήγησης, απάντησε: "Για μια γυναίκα".
Το άγριο φονικό έγινε το απόγευμα. Τρεις Αλβανοί καθόντουσαν σε καφενείο της Λαμίας στη νότια πλευρά της πόλης και έπιναν αμέριμνοι το ούζο τους. Ξαφνικά μπήκαν μέσα 3 συμπατριώτες τους, που κατευθύνθηκαν στο τραπέζι τους. Οι θαμώνες νόμιζαν ότι πάνε να καθίσουν γιατί ήταν φίλοι... Ξαφνικά και χωρίς να πει κουβέντα, ο ένας από αυτούς, βγάζει ένα μεγάλο μαχαίρι (κάμα) και το καρφώνει στα πλευρά του 34χρονου Αλβανού που του είχε γυρισμένη την πλάτη. Ταυτόχρονα οι άλλοι 2 με σιδερογροθιές αρχίζουν να χτυπούν τους άλλους δυο της παρέας, ενώ ο δολοφόνος με το μαχαίρι προσπαθεί να μαχαιρώσει και έναν 28χρονο από την παρέα. Ο 28χρονος προλαβαίνει να αρπάξει μια καρέκλα και να σωθεί την τελευταία στιγμή. Οι 3 δράστες ψύχραιμοι και σαν να μη συνέβη τίποτα, βγήκαν από το μαγαζί και έφυγαν πεζοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, λίγο πιο πέρα επιβιβάστηκαν σε λευκό Toyota και εξαφανίστηκαν. Το ΕΚΑΒ έφτασε σε λίγα λεπτά και παρέλαβε τον 34χρονο, που ψυχοραγούσε μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων θαμώνων και του ιδιοκτήτη.
Ο 24χρονος ξεψύχησε λίγο πριν φτάσει στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Ο 28χρονος φίλος του, χτυπημένος και ματωμένος από τις σιδερογροθιές, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγινε. Μιλώντας στο lamiareport, είπε ότι γνωρίζει των έναν από τους 3 δράστες πολύ καλά, ότι είναι Αλβανός, που μένει χρόνια στη Λαμία και ότι πριν από 3 χρόνια είχε μαζί του διαφορές. Ο φίλος του που μαχαιρώθηκε, δεν είχε καμία σχέση με αυτές τις διαφορές. Όταν τον ρωτήθηκε ποιος ήταν ο λόγος της παρεξήγησης, απάντησε: "Για μια γυναίκα". Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου