11.10.10

Αγρότισσες έτοιμες για …όλα !!

Δώδεκα νεαρές αγρότισσες άφησαν για λίγο της αγελάδες, τις γκλίτσες και τα τυριά και φορώντας προκλητικά ρούχα απέδειξαν και αυτές ότι... μπορεί να είναι σέξι !!
Το ότι ξυπνούν από τα άγρια χαράματα και φροντίζουν αγελάδες δεν σημαίνει ότι δεν είναι σέξι. Αυτό σκέφτηκαν 12 νεαρές αγρότισσες στην Ελβετία, οι οποίες άφησαν για λίγο τα χωράφια τους για να ποζάρουν για το ημερολόγιο "Γυμνή Αγρότισσα" Όλος ο κόσμος στην αρχή του έτους αγοράζει και από ένα ημερολόγιο. Στην Ελβετία όμως δημιούργησαν ένα πικάντικο ημερολόγιο το "Γυμνή Αγρότισσα".
Δώδεκα νεαρές αγρότισσες άφησαν για λίγο της αγελάδες, τις γκλίτσες και τα τυριά και φορώντας προκλητικά ρούχα απέδειξαν και αυτές ότι... μπορεί να είναι σέξι.
Τι και αν ξυπνούν από τα άγρια χαράματα για να ταΐσουν τα ζώα τους, τι και αν η μοναχική αγροτική ζωή είναι δύσκολη…τα δώδεκα κορίτσια έκαναν την υπέρβαση και το ημερολόγιό τους έχει γίνει μπέστ σέλερ στην χώρα….
Ένας εκπρόσωπος του ημερολογίου δήλωσε στην Αυστριακή Τάιμς: "Είμαστε πολύ περήφανοι για τα κορίτσια μας. Όλες προέρχονται από αγροτικές οικογένειες και εργάζονται σε αγροκτήματα και προσθέτει χαριτολογώντας "Τα κορίτσια που μεγαλώνουν τόσο κοντά στη φύση είναι χαριτωμένα και έχουν.... μεγάλα προσόντα".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου