12.10.10

Αντωνία Μπούζα- Πετύχαμε τον στόχο μας για την σχολική στέγη στην Μεσσηνία !

Η εμπειρία και η ικανότητα διεκδίκησης του Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου , οδήγησαν σε αυτή την ικανοποιητική εξέλιξη.!!
Η συστηματική και εργώδης προσπάθεια του Νομάρχη Μεσσηνίας Προέδρου της ΕΝΑΕ και υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου, αλλά και των αρμοδίων υπηρεσιών που προϊσταται,έφεραν το θετικό αποτέλεσμα για το Λύκειο Φιλιατρών.
Ένα έργο που διεκδίκησε σθεναρά η Νομαρχία Μεσσηνίας όπου παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από τη διαφοροποίηση σε σχέση με ισχύον σύστημα της μελέτης που είχε κατατεθεί, εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου αποπεράτωσης του Λυκείου Φιλιατρών προϋπολογισμού 2,7 εκατομ. ευρώ .
Το έργο αυτό είναι το πρώτο σχολικό κτίριο σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και εγκρίθηκε η δημοπράτησή του….
Η εμπειρία και η ικανότητα διεκδίκησης του Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου , οδήγησαν σε αυτή την ικανοποιητική εξέλιξη.
Επειδή ακούστηκαν φωνές υποτίμησης της προσπάθειας αυτής , θα ήθελα να τονίσω πως το ενδιαφέρον της παρούσας Νομαρχιακής Αρχής για τη σχολική στέγη είναι εμφανής -200 νέες σχολικές αίθουσες παραδόθηκαν για χρήση- και η γνώση και η εμπειρία του Δημήτρη ΔΡΑΚΟΥ ,είναι πολύτιμη για την περαιτέρω πορεία της Β΄βάθμιας αυτοδιοίκησης.
Ο νέος θεσμός απαιτεί ανθρώπους που αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας και έχουν σχέδιο , γνώση και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για όλη την Πελοπόννησο!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου