12.10.10

Σχολή Γάμου για να …μειώσει τα διαζύγια !!

Στην πρότυπη αυτή Σχολή Γάμου, που ξεκινά από αύριο Τετάρτη τα … μαθήματα ζωής, δικαίωμα φοίτησης έχουν άτομα, ηλικίας από 18 έως 50 ετών.
Στην ίδρυση Σχολής Γάμου προχώρησε η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να «οχυρώσει» το θεσμό και να συμβουλεύσει τους ανθρώπους σε θέματα συμβίωσης και αμοιβαίων υποχωρήσεων, για την αποφυγή περαιτέρω αύξησης των διαζυγίων.
«Το εγχείρημά μας είναι δύσκολο, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι, ο Χριστός θα ευλογήσει και τούτη την προσπάθειά μας, διασφαλίζοντας τη μεταξύ μας αγάπη και ειλικρίνεια», δήλωσε ο πατήρ Γεώργιος Βασιλειάδης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης, ο οποίος και ανέλαβε χρέη δασκάλου.
Στην πρότυπη αυτή Σχολή Γάμου, που ξεκινά από αύριο Τετάρτη τα … μαθήματα ζωής, δικαίωμα φοίτησης έχουν άτομα, ηλικίας από 18 έως 50 ετών. Μπορούν να συμμετάσχουν τόσο οι εγγαμοι, όσο κι αυτοί που ακόμα ψάχνουν το ταίρι τους. Στόχος της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, είναι ο περιορισμός των διαζυγίων, αλλά και η ενθάρρυνση των νέων ανθρώπων να επιλέγουν τον έγγαμο βίο από άλλες μορφές συμβίωσης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου