29.10.10

Καυτό blog με ….εξομολογήσεις «ξαναμμένης »φοιτήτριας !!!

Η φοιτήτρια που περιγράφει τον εαυτό της σαν μια αδιαμφισβήτητη νυμφομανή, δήλωσε ότι θα διατηρήσει την ταυτότητά της κρυφή για να προστατεύσει τόσο την ίδια όσο και τους συμμαθητές της !!
Μια μαθήτρια του πανεπιστημίου Oxbridge (ή του Oxford ή του Cambridge) ξεκίνησε μαραθώνιο καταγραφής των σεξουαλικών της περιπτύξεων στο blog της. Η «ξαναμμένη» μαθήτρια περιγράφει τον εαυτό της σαν μια ελκυστική και....ιδιαίτερα έξυπνη μαθήτρια η οποία περνάει ευχάριστα την ώρα της. Στο ιστολόγιό της, "Sex At Oxbridge" περιγράφει αναλυτικά ποικίλες.ερωτικές ιστορίες της από το one stand που είχε με ένα παίκτη της ομάδας Ράγκμπυ Blues, πως έχασε την παρθενιά της στα... 18 και δεν διστάζει να περιγράψει το μέγεθος του ανδρικού μορίου των διαφόρων εθνικοτήτων αρσενικών που έπεσαν στα δίχτυα της. "Οι γερμανοί και οι βρετανοι είναι οι καλύτεροι εραστές, ενώ έχουν μεγάλο πέος", αναφέρει χαρακτηριστικά. H Belle de Jour Μάλιστα πολλοί την παρομοιάζουν με την Belle de Jour, συγγραφέα του βιβλίου "Diary of a London Call Girl". Από τότε που άρχισε να γράφει στο ιστολόγιό της υποστήριζε ότι ψάχνει το σεξ παντού. Χαρακτηριστικά δηλώνει
πώς δεν υπάρχει περίπτωση να πεί στον εαυτό της ότι θέλει σέξ και να μην γυρίσει σπίτι της με παρέα για το κρεβάτι της...Με τίτλο ''Sex Ed'', άρχισε η πρώτη της καταγραφή ενώ ακολούθησαν αμέτρητες με πιπεράτες λεπτομέρειες. Η ίδια, συνιστά στο κοινό της να την παρακολουθεί για τα νεότερα... σεξουαλικά νέα του πανεπιστημίου.
Η μαθήτρια που περιγράφει τον εαυτό της σαν μια αδιαμφισβήτητη νυμφομανή, δήλωσε ότι θα διατηρήσει την ταυτότητά της κρυφή για να προστατεύσει τόσο την ίδια όσο και τους συμμαθητές της. Ακόμα δεν έχει δηλώσει αν φοιτεί στο Oxford ή στο Cambridge.
Εξάλλου, όπως είπε χαρακτηριστικά: "Εάν το μάθει η μαμά μου θα με σκοτώσει!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου